FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Αχμέτοβιτς!(pics-vids)

Ένας ακόμη υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ Λαμία περνάει από το μικροσκόπιο του LamiaSports.

Ο ΠΑΣ Λαμία «πονάει» στην επίθεση και τα δημοσιεύματα φέρνουν στο κατώφλι του τον «θεόρατο» επιθετικό Μερσουντίν Αχμέτοβιτς.

Το LamiaSports όπως κάθε φορά θα σας παρουσιάσει τον ποδοσφαιριστή και θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το ποιος είναι ο Βόσνιος επιθετικός που φέρεται να θέλει ο ΠΑΣ Λαμία.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Ο Μερσουντίν Αχμέτοβιτς είναι γεννημένος στην Τούζλα το 1985 είναι Βόσνιος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Σλόμποντα Τούζλα.

Το ύψος θα μαρτυρούσε ότι αγωνίζεται τερματοφύλακας, αλλά ο 1,91 ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός και στην πρώτη χρονιά του σε μεγάλη ομάδα, στη Ρωσία και στην Ροστόφ συγκεκριμένα πέτυχε 18 γκολ σε 68 εμφανίσεις.

To 2011 έφυγε από την Ροστόφ του Ιβάν Σαββίδη, αλλά παρέμεινε στη Ρωσία και στην Βόλγκα, με την οποία αγωνίστηκε μια σεζόν. Έπαιξε σε 27 παιχνίδια και δεν πέτυχε γκολ στο πρωτάθλημα παραμόνο στο Κύπελλο Ρωσίας.

Έπειτα έκανε ένα πέρασμα από την Σαλιούτ Μπέλγκοροντ και πάλι στο ρωσικό πρωτάθλημα με 28 εμφανίσεις και 4 γκολ, ενώ το 2014 πήγε στο Καζακστάν για λογαριασμό της Ζέτσου. Εκεί φόρεσε την «πράσινη» φανέλα μόνο για 16 παιχνίδια αλλά πρόλαβε και έβαλε 4 γκολ.

Την σεζόν 2015-2016 έκανε μια από τις καλύτερες χρονιές του, καθώς επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, την Σλόμποντα Τούζλα και σε 40 συμμετοχές πέτυχε 13 τέρματα.

Το 2016 κέρδισε την μεταγραφή του στην ομάδα του Σαράγιεβο, όπου έγινε δεκτός με θερμή υποδοχή και δεν είχαν άδικο οι οπαδοί της ομάδας…

Ο 33χρονος επιθετικός σε 37 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί έχει 13 γκολ, ενώ συμμετείχε και στα προκριματικά του Europa League με την Σαράγιεβο.

Συνολικά με την ομάδα της Βοσνίας έχει πετύχει 29 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, πραγματοποιώντας δύο πάρα πολύ καλές χρονιές, με τους «κόκκινους».

Πάμε να δούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Αχμέτοβιτς:

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο πρόκεται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι, παρόλο αυτά δεν είναι κακός με την μπάλα στα πόδια, ενώ τα 33 του χρόνια δεν φαίνονται στην ταχύτητά του.

Δείτε και μόνοι σας

https://youtu.be/uJBmezykIuY

https://youtu.be/Ubdp5fAXacA

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button