FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βουό vs Αχμέτοβιτς (pics)

Το LamiaSports συγκρίνει τον Πατρίκ Βουό και τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία, Μερσουντίν Αχμέτοβιτς. Ας είναι καλά το Football Manager!

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία ένας είναι ο «καθαρός» επιθετικός της ομάδας και ακούει στο όνομα Πατρίκ Βουό.

Βέβαια, στη θέση αυτή φέτος είδαμε και τον Βάντερσον, αλλά δεν είναι αυτή η θέση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Εκτός αυτού, η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ και αυτό φαίνεται με τον Βουό να έχει μόλις 1 γκολ φέτος και ο Πίτι να είναι πρώτος σκόρερ με 3 τέρματα.

Για αυτό τον λόγο ο ΠΑΣ εξετάζει την περίπτωση του Μερσουντίν Αχμέτοβιτς, του Βόσνιου επιθετικού από την ΦΚ Σαράγιεβο, όπου μπορείτε να δείτει πληροφορίες εδώ.

Το LamiaSports όμως δεν θα μείνει απλά σε ένα αφιέρωμα στον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο, όπως κάνει άλλωστε σε όλους του στόχους του ΠΑΣ, αλλά θα συγκρίνει τον Ιβοριανό άσσο με τον 33χρονο Βόσνιο επιθετικό.

Όλο αυτό βέβαια θα γίνει με την βοήθεια του Football Manager 2018 και τις βαθμολογίες που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές στον προσομοιωτή προπονητικής.

Ας ξεκινήσουμε:

Πρώτα θα δούμε την καρτέλα του Πατρίκ Βουό

Όπως θα δείτε ο 30χρονος Ιβοριανός επιθετικός έχει 12 στα τελειώματα, που είναι πολύ σημαντικά για έναν φορ, έχει 12 στις κεφαλιές μιας και είναι αρκετά ψηλός και δυνατός, ενώ έχει 11 στις εκτελέσεις πέναλτι.

Από την άλλη στην ντρίπλα και στην πρώτη επαφή έχει 11, ενώ τον ίδιο βαθμό έχει και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά του χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν η αντίληψη, η αποφασιστικότητα και η γενναιότητα με 12, ενώ έχει 11 στην εργοτικότητα και 12 στην ομαδικότητα.

Τέλος, στα σωματικά/σωματικά προσόντα η αντοχή του είναι στο 11, η δύναμη του βρίσκεται αρκετά ψηλά στο 14, ενώ 13 έχει στην φυσική αντοχή. Επιτάχυνση και και ταχύτητα δεν είναι τα καλύτερά του καθώς βρίσκονται μόλις στο 11 και τα δύο.

Άρα το αποτέλεσμα είναι ο Βουό να έχει 3 αστεράκια…

Πάμε τώρα και στον Μερσουντίν Αχμέτοβιτς

Ο Αχμέτοβιτς τώρα, είναι 1,91 στο ύψος αλλά είναι αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια. Οι κεφαλιές του βέβαια είναι στο 14, ενώ η πάσα του, η πρώτη επαφή και η τεχνική κατάρτιση στο 11.

Τα τελειώματά του είναι λίγο καλύτερα από του Βουό, καθώς ο Βόσνιος έχει 13.

Στα ψυχικά, ο Αχμέτοβιτς υπερέχει λίγο, έχοντας 13 στην αντίληψη, 12 στη αποφασιστικότητα, 13 στην επιθετικότητα και την εργατικότητα, ενώ έχει 14 στην κίνηση χωρίς μπάλα και 12 στο φυσικό ταλέντο και στην ψυχραιμία.

Από την άλλη έχει 11 στην ομαδικότητα όπου εκεί ο Βουό είναι αυτός που υπερέχει.

Τώρα τέλος στα σωματικά/ψυχικά προσόντα ο Μερσουντίν όπως είναι φυσιολογικό έχει 16 στην έκταση άλματος και 15 στην δύναμη, αλλά στην ταχύτητα και στην επιτάχυνση είναι πιο κάτω από τον επιθετικό του ΠΑΣ Λαμία, με 9 και στις δύο κατηγορίες.

Βέβαια έχει 14 στην φυσική αντοχή και 13 στην ισορροπία.

Δείτε εδώ τέλος και την καρτέλα με την συνολική καριέρα του Μερσουντίν Αχμέτοβιτς, στο Football Manager.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button