Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με το δεξί ο ΠΑΟ!

Από τις 28 Οκτωβρίου και το 1-0 επί του ΟΣΦΠ είχε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και τα κατάφερε σήμερα απέναντι στον ουραγό Πλατανιά. Με δύο πέναλτι του Βιγιαφάνιες οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0 των Κρητικών σε μία νίκη που ήθελαν και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο ΠΑΟ είχε πολύ καλή εικόνα στο α’ μέρος. Είχε δώσει τον δικό του ρυθμό στο ματς. Δέκα τελικές, με τις τέσσερις να μυρίζουν γκολ για την ομάδα του Ουζουνίδη.

Όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε αυτό. Πρώτη καλή στιγμή στο 12′ λοιπόν για τον ΠΑΟ με τον Μουνιέ αλλά ο Κλιάγιτς έδιωξε.

Στο 21′ μετά από λάθος γύρισμα του Δημούτσου, ο Μουνιέ βγήκε και πάλι απέναντι από τον Κλιάγιτς αλλά ο πορτιέρο του Πλατανιά είπε ξανά “όχι”.

Στο 25′ ήταν σειρά του Βιγιαφάνιες να δει τον Κλιάγιτς να του στερεί την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Ενώ στο 30′ ο Ινσούα έπιασε αέρα από καλή θέση.

Στις καθυστερήσεις οι πράσινοι είχαν ακόμα δύο καλές τελικές, με τον Άλτμαν και τον Κολοβέτσιο.

Ίδιο ματς και στην επανάληψη. Ο ΠΑΟ δικαιούταν ένα γκολ απέναντι σε έναν Πλατανιά που είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του Πρωταθλήματος.

Ευκαιρία στο 61′ για τον ΠΑΟ με τον Κουλιμπαλί να μην μπορεί να νικήσει τον Κλιάγιτς.

Ο ρέφερι Ζαχαριάδης δεν έδωσε πέναλτι στον Δώνη στο 66′ αλλά έδειξε την άσπρη βούλα στο 71′ σε χέρι του Ντικαμονά. Ο Βιγιαφάνιες το μετέτρεψε σε γκολ και έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Ουζουνίδη.

H κούραση των παικτών του ΠΑΟ δεν τους επέτρεψε όμως ανάλογη συνέχεια. Παρά και την αποβολή του Ντικαμονά με δεύτερη κίτρινη κάρτα είδαμε ένα κακό τελευταίο εικοσάλεπτο.

Ο Ζαχαριάδης έδωσε ακόμα ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις στον Παναθηναϊκό και ο Βιγιαφάνιες διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους “πράσινους”.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Λουντ(46′ Χίλιεμαρκ), Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ(81′ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Πίσπας(62′ Δώνης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μάνουελ Ρόκα): Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές(44′ Στάμου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Παπανικολάου(68′ Πετρόπουλος), Γκρζέλτσακ(46′ Ντουαλά)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button