FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τεννέ…

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη το LamiaSports προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Μπάμπη Τεννέ και «μαντεύει» την «κυανόλευκη» ενδεκάδα.

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία για την 16η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Η ομάδα του Τεννέ θα υποδεχθεί την Ξάνθη και αν καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι αυτό και πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης τότε θα πάει στους 19 πόντους και θα βάλει απο κάτω του με 4 βαθμούς διαφορά τον Παναιτωλικό, ενώ θα αποσπαστεί με 8 βαθμούς από την προτελευταία Κέρκυρα που έχει 11.

Αν μάλιστα ο Ατρόμητος κερδίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, τότε ο ΠΑΣ θα αφήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 7 βαθμούς πίσω…

Τώρα το LamiaSports έχοντας ως γνώμονα τα προηγούμενα παιχνίδια της Λαμίας, θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την βασική ενδεκάδα της ομάδας, ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν χάνει τη θέση του με τίποτα.

Η αμυντική γραμμή λογικά θα έχει ως εξής: Ανέστης Αναστασιάδης και Μάρκ Ασίγμπα θα είναι το αμυντικό δίδυμο, εκτός αν στην άμυνα πάει ο Σουλεϊμόν Όμο και ο Ασίγκμπα πάει δεξιά.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο και ο Γκανέζος παραμείνει στο κέντρο της άμυνας, τότε δεξιά θα παίξει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και αριστερά θα πάει ο Σάκης Παντελιάδης.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Όμο και Μάρκο Μπλάζιτς και στην περίπτωση που ο Νιγηριανός άσσος παίξει στην άμυνα τότε τη θέση του θα πάρει ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Στη θέση του «δεκαριού» θα βρεθεί και πάλι ο φορμαρισμένος Πίτι, ενώ δεξιά αναμένεται να επιστρέψει ο Βάντερσον και ο Νόε Ακόστα αριστερά. Αν τώρα δεν παίξει ο Βάντερσον δεξιά, τότε ο Βασιλαντωνόπουλος θα είναι αυτός που θα πάρει θέση στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης και ο Δημήτρης Κουτρομάνος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στην θέση του επιθετικού θα βρεθεί και πάλι ο Πατρίκ Βουό, αν και δεν αποκλείαμε την περίπτωση να πάρει θέση βασικού και ο Νίκος Τσούκαλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button