Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τελειώνει του Μολέδο!

Μπορεί ο Ροντρίγκο Μολέδο να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ και να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα για τρία χρόνια, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ανατροπή στο όλο θέμα.

Κι’ αυτό γιατί, μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού να αφήσει τον ποδοσφαιριστή δίχως να πάρει χρήματα από την Ιντερνασιονάλ, η νεότερη πληροφόρηση κάνει λόγο για εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα δανεισμού του στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι.

Το θέμα δανεισμού στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Μολέδο δε δέχεται την πρόταση του δικεφάλου διότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ, έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι των συζητήσεων την Κυριακή.

Σήμερα, ο Λιούμπος Μίχελ θα βρεθεί στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό, ενώ ενήμερος είναι και ο ίδιος ο Μολέδο, που ίσως πάει κι αυτός στο ραντεβού μαζί με δικηγόρο του, προκειμένου να λυθεί και το θέμα των οφειλών του από το «τριφύλλι» (300.000 ευρώ).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ του δανεισμού του παίκτη μέχρι τον καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα θα είναι θέμα του ίδιου του ποδοσφαιριστή το αν θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη ή θα επιστρέψει, τελικά, στην πατρίδα του και την Ιντερνασιονάλ με την οποία, όπως αναφέραμε, έχειο υπογράψει προσύμφωνο.

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν γνωστά τα πάντα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και νέα ανατροπή ή όχι…

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button