FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι πρώτες δηλώσεις του Ορτέγκα ως «κυανόλευκος»!(pics)

Δείτε τι δήλωσε λίγο πριν την πρώτη επίσημη προπόνησή του με τον ΠΑΣ Λαμία ο Αρμίτσε Ορτέγκα.

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε σήμερα ο Αρμίτσε Ορτέγκα.

Ο Ισπανός βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λαμίας, στη Νέα Άμπλιανη στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ και προπονήθηκε κανονικά.

Μάλιστα, πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο γήπεδο για το νέο του ξεκίνημα και για τους προσωπικούς αλλά και τους ομαδικούς στόχους της φετινής σεζόν.

Πιο αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά στην SuperLeague, που βρίσκομαι στη Λαμία, σε μια όμορφη πόλη που με υποδέχθηκε πάρα πολύ καλά όπως και η ομάδα και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να παραμείνει η ομάδα στη SuperLeague.»

Για την προηγούμενη εμπειρία του από την SuperLeague και το πέρασμά του από τον Λεβαδειακό;

«Από τότε που ήμουν στον Λεβαδειακό δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά το πρωτάθλημα, είναι ακόμη στο ίδιο επίπεδο που το θυμάμαι. Οι ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς είναι αρκετά καλές, βρίσκονται στο ίδιο επίπδο με εμάς, κάτι που κάνει την δοκιμασία αυτή αρκετά δύσκολη, αλλά θα την φέρουμε εις πέρας».

Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους του ΠΑΣ:

«Θα δώσουμε το 100% για να παραμείνουμε στην SuperLeague και όσο αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να κάνω ακριβώς αυτά που μου λέει ο κόουτς και να βοηθήσω τη Λαμία να παραμείνει στην κατηγορία φέτος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button