FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα «ταξίδι» του Κυπέλλου… μπορεί να συνεχιστεί!

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία τον Πανιώνιο, αφήνοτας ελπίδες στην «κυανόλευκη» ομάδα.

Σήμερα στις 11:00 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία έμαθε τον αντίπαλό της για τους αγώνες της φάσης των «8» με τον Πανιώνιο να είναι αυτός που θα υποδεχθεί την ομάδα του Τεννέ σε μία ημέρα εκ του τριημέρου 23-25 Ιανουαρίου ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου.

Η κληρωτίδα όπως φάνηκε για ακόμη μια φορά δίνει τη δυνατότητα στον ΠΑΣ, να προχωρήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω, γράφοντας έτσι και άλλη φορά το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια, η λαμιώτη «αρμάδα» το έχει ξανακάνει, όταν το μακρινό 1971-72 στον θεσμό του Κυπέλλου είχε φτάσει στους «4» χάνοντας τότε από τον Κυπελλούχο μετέπειτα ΠΑΟΚ, με σκορ 2-0.

Μπορεί ο Πανιώιος να είναι ιστορική ομάδα και ένα σύνολο το οποίο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη SuperLeague, αλλά δεν είναι η ομάδα-φόβητρο που θα καταδικάσει τη Λαμία σε αποκλεισμό.

Αντιθέτως, γνωρίζοντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς την έχουμε αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Λαμίας, κερδίζοντάς την με 1-0 για το πρώτο γύρο, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Τεννέ να «παλέψει» και τα δύο παιχνίδια και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτά.

Να σημειώσουμε τέλος, πως αν καταφέρει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να περάσει στους «4» του Κυπέλλου θα είναι η ιστορικότερη στιγμή της ομάδας από τη Φθιώτιδα, καθώς δεν θα έχιε ξαναπετύχει κάτι παρόμοιο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button