FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά αρχηγέ!(pics)

Γεννέθλια έχει σήμερα ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου το 1983 γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα ο αρχηγός και βασικός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας αμυντικός «κλείνει» σήμερα τα 34 του χρόνια και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του δοθεί είναι μια νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 18η αγωνιστική της SuperLeague.

Το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά, με επιτυχίες, υγεία και ευτυχία στην επαγγελματική του αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα στον αρχηγό των «κυανόλευκων»:

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, ενώ το 2001 έφυγε για την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα Β΄όπου έκατσε έναν χρόνο και σημείωσε δύο εμφανίσεις με τους «μπλαουγκράνα».

Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΌΦΗ, με τον οποίο έπαιξε 47 φορές. Έπειτα ακολούθησαν τό πέρασμά του από την Κέρκυρα (13 συμμετοχές), τον Ερυθρό Αστέρα (26 συμμετοχές), τον Ιωνικό (27 συμμετοχές) ενώ γνωστός στο ελληνικό κοινό έγιναν στην τριετή θητεία του στον Παναιτωλικό.

Στο Αγρίνιο έκατσε από το 2009 έως το 2012, σημείωσε 71 εμφανίσεις με τα κίτρινα και πέτυχε και το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα.

Το 2012 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, έπαιξε 110 φορές με τους νησιώτες σε Football League και SuperLeague, ενώ πέτυχε συνολικά 7 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2016 ήρθε στον ΠΑΣ Λαμία, όταν αγωνιζόταν στην Football League και αμέσως έγινε βασικός και αναντικατάστατος.

Πανηγύρισε την άνοδο με τον ΠΑΣ στο τέλος της σεζόν και ως αρχηγός σήκωσε και το Κύπελλο του δευταραθλητή, με τον Βαγγέλη Πίτκα και Δημήτρη Κοτσώνη.

Με τα «κυανόλευκα» έχει εμφανιστεί 37 φορές και έχει πετύχει 2 τέρματα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button