FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπογράφει ο Άστσεριτς… «κλείνει» και στόπερ;

«Γεμάτη» προβλέπεται η συγκεκριμένη εβδομάδα για τον ΠΑΣ Λαμία και αγωνιστικά και μεταγραφικά.

Ο ΠΑΣ Λαμία τελείωσε σήμερα τη μίνι-προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα κατέβει στην Αθήνα για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όμως, εκτός από τα αγωνιστικά «τρέχουν» και τα μεταγραφικά, με το sdna να αναφέρει πως ο Νίκολα Άστσεριτς είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και να «πλαισιώσει» τους Ορτέγκα και Μπούτνικ στις χειμερινές μεταγραφές.

Όμως, το πρόβλημα που έχει κάνει να «κολλήσει» η περίπτωσή του είναι πως ο Σέρβος δεν θέλει εξάμηνο συμβόλαιο αλλά για τουλάχιστον έναν χρόνο, με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να του προσφέρει (όπως άλλωστε και σε πολλές μεταγραφικές της κινήσεις) μόνο 6μηνο συμβόλαιο.

Τέλος, όπως είχε σημειώσει ο Μπάμπης Τεννές στην συνέντευξη Τύπου του ΔΑΚΛ την περασμένη Κυριακή, θα γίνει σίγουρα άλλη μία κίνηση για απόκτηση στόπερ, ο οποίος ίσως μέσα στην εβδομάδα να έχει υπογράψει μιας και έχει εντοπιστεί ο «στόχος». Από την άλλη δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ο Άστσεριτς και ο Άρσε, αν τελικά ο Πατρικό Βουό αποχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button