FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Σταύρο!(pics)

Γενέθλια έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά.

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια στο Αίγιο γεννήθηκε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο υπό δανεισμός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, έχει γενέθλια σήμερα και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά με ένα μίνι αφιέρωμα.

Ας ξεκινήσουμε…

Ο Σταύρος, έχει έρθει δανεικός στον ΠΑΣ από την ΑΕΚ και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της βασικής ενδεκάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Η κανονικά του θέση είναι δεξί μπακ, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια με τη φανέλα της Λαμίας τα έκανε ως δεξί χαφ.

Φέτος έχει 18 εμφανίσεις με την «κυανόλευκη» φανέλα, αλλά έχει πετύχει και 2 γκολ. Επίσης, έχει 17 τελικές προσπάθειες, 25 γεμίσματα, 18 κλεψίματα και 5 επεμβάσεις.

Ο Βασιλαντωνόπουλος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Θύελλα Αιγίου, ενώ έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Παναιγιάλειου και της Παναχαϊκής.

Γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό έγινε όταν πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης και με τις εμφανίσεις του «κέρδισε» μία μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Στην Ένωση δεν έχει αγωνιστεί, παραμόνο 2 φορές. Τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε για πρώτη φορά δανεικός στην Βέροια της SuperLeague, με την οποία αγωίστηκε 28 φορές, μια γεμάτη σεζόν, στην οποία μπορεί η ομάδα του να υποβιβάστηκε αλλά ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2017, ήρθε εκ νέου δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία με μοναδικό στόχο, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, να τα δώσει όλα για την ομάδα της Φθιώτιδας και να κερδίσει μια θέση στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button