FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι “κυανόλευκες” μεταγραφικές κινήσεις… (pics)

Μεταγραφές έγιναν, θέσεις καλύφθηκαν και ο χρόνος θα κρίνει τις μεταγραφικές επιλογές του ΠΑΣ Λαμία.

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που απέκτησε η “κυανόλευκη” ομάδα.

Δυστυχώς από την αρχή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Λαμία έδειχνε πως χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, η οποία δεν έγινε για διάφορους λόγους την καλοκαιρινή περίοδο με αποτέλεσμα να έχει η ομάδα αρκετά κενά.

Οι ελλείψεις εντοπίστηκαν άμεσα με τον Μπάμπη Τεννέ να γνωρίζει εξ αρχής σε ποιες θέσεις θέλει ποδοσφαιριστές και έπραξε αναλόγως.

Η πρώτη μεταγραφή που έγινε ήταν αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού Αρμίτσε Ορτέγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από προσφυγή κατά του ΟΦΗ και χωρίς να χάσει χρόνο η Λαμία τον απέκτησε.

Μετά τον Ορτέγκα, ο Εβγκέν Μπούτνικ ήταν αυτός που είπε το “ναι” στον ΠΑΣ και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, Ερχόμενος ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων.

Επόμενος  ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε ήταν ο Νίκολα Άστσεριτς, ο οποίος μετά από αρκετές ημέρες αναμονής, για να λυθεί το θέμα αν θα αποκτηθεί ο Οτόνιελ Άρσε, ήρθε στη Λαμία πέρασε ιατρικές εξετάσεις και έγινε η τρίτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία.

Τελευταίος στη λίστα είναι ο Βιτάλι Πριντέτα, ο οποίος ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων και εχθές το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Λαμία. Έτσι ο Πριντέτα θα γίνει ο δεύτερος Ουκρανός που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ.

Τέλος να πούμε ότι στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο ίδιος ο Μπάμπης Τεννές είχε κάνει λόγο για τέσσερις με πέντε σίγουρες μεταγραφές σε θέσεις – κλειδιά για την ομάδα, όπως και έγινε άλλωστε.

Αν κανείς μπορεί να έχει μια αντίρρηση είναι ότι δεν αποκτήθηκε ένας μέρος που στις αρχές φαινόταν να τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Αφήστε αν θέλετε τα σχόλιά σας από κάτω για τις μεταγραφικές επιλογές της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και γράψτε αν πιστεύετε ότι έπρεπε να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button