ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ουάρντα και Ντάουντα… τα «βαριά χαρτιά»!(pic)

Πλησιάζει η ημέρα του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος και το LamiaSports επικεντρώνεται σε δύο ποδοσφαιριστές «κλειδειά» για την ομάδα του Περιστερίου.

Την Κυριακή ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει κόντρα στον Ατρόμητο στο ΔΑΚΛ, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται στη 13η θέση με 19 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος έχει φτάσει σε αυτή τη θέση παίζοντας για μεγάλο διάστημα πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες με αντιπάλους όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Για αυτή την εικόνα αυτή, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν παίξει δύο ποδοσφαιριστές και τα ονόματα αυτών είναι Άμρ Ουάρντα και Αμπιόλα Ντάουντα.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές, επί της ουσίας φέτος «λύνουν και δένουν» στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ουάρντα από την μία, έχει σε 14 εμφανίσεις 6 γκολ, 3 ασίστς ενώ έχει συνολικά 39 τελικές προσπάθειες, 76 γεμίσματα, 14 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις σε 1268΄συμμετοχής.

Μάλιστα, στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Αιγύπτιος είχε σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία.

Από την άλλη ο Ντάουντα, ο οποίος διανύει την δεύτερη χρονιά του στον Ατρόμητο, φέτος έχει 18 εμφανίσεις, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Επίσης, έχει 27 τελικές προσπάθειες, 8 γεμίσματα, 5 κλεψίματα και 7 επεμβάσεις, σε 1236΄συμμετοχής. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Αμπιόλα αγωνίστηκε μόλις 15΄λεπτά καθώς τη θέση του είχε πάρει από την αρχή του παιχνίδιου με μεγάλη επιτυχία, δυστυχώς για τον ΠΑΣ, ο Γιώργος Μανούσος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button