FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο αγώνας του πρώτου γύρου και η πρώτη «σφαλιάρα»!(pics+vid)

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΣ Λαμία θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή και το LamiaSports σας θυμίζει τι είχε γίνει στον αγώνα των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο.

Στις 17:15 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος (live μετάδοση από το LamiaSports) για την 20η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Το LamiaSports όπως σας έχει συνηθίσει πριν κάθε παιχνίδι του ΠΑΣ, σας βάζει στο κλίμα με pregame αναφορές, αφιερώματα, προϊστορίες κτλ.

Σήμερα λίγες ώρες πριν την δύσκολη αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα σας θυμίσουμε τι είχε γίνει στον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Λαμία και Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, στο γήπεδο του Περιστερίου.

Εκείνη η ημέρα ήταν μια πραγματικά δύσκολη αγωνιστική για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μιας και μετά από το πρώτο και αξέχαστο διπλό μέσα στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα με 1-3 σκορ, ήρθε η «σφαλιάρα» από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι…

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

Στο πρώτο κακό του παιχνίδι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την βαριά ήττα από τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Με τρία μαζεμένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος κέρδισε με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ Λαμία, σε ένα πάρα πολύ κακό βράδυ για τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, οι οποίοι φάνηκε πως δεν βρέθηκαν ποτέ μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου…

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μανούσος από δύο και Ουάρντα.

Το ματς: 

Στο 5ο λεπτό ο Ουάντρα έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Βασιλακάκη να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να περνάει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα λεπτό αργότερο το πλασέ του Μανούσου μετά την πάσα του Ούμπιντες.

Στο 9ο λεπτό ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα, αλλά ο Παπαδόπουλος κέρδισε τον Ντιγκινί και κράτησε το μηδέν, ενώ το ίδιο έκανε και ένα λεπτό αργότερα στο σουτ του Κιβρακίδη. Στο 15ο λεπτό ένα σουτ του Μανούσου κατέληξε άουτ, με τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Ντιγκινί βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ουάρντα που με πλασέ έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ατρόμητος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με τον Μανούσου, ο οποίος βρήκε δίχτυα και στο 35ο λεπτό μετά από κάθετη του Ντίγκινι, κάνοντας το 3-0. Μοναδική καλή στιγμή της Λαμίας, ήταν ένα σουτ στο 37ο λεπτό του Βάντερσον, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ρυθμό του αγώνα ωστόσο να μειώνεται.Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά τα σουτ τους έφευγαν άουτ, ενώ στο 61ο λεπτό είχαν μια ακόμα κλασική ευκαιρία.

Ο Ουάρντα πέρασε στον Ντιγκινί που ξεμαρκαρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο, σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

Από τη συγκεκριμένη φάση και μετά ο αγώνας του ρυθμού μειώθηκε ακόμα περισσότερο, με τον Ατρόμητο να κυκλοφορεί απλά την μπάλα και την Λαμία να αμύνεται.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ουάρντα

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βούο, Ασίγμπα, Όμο, Μπλαζιτς Πίτι, Βάντερσον, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ακόστα.

Δείτε και το βίντεο με τα γκολ:

https://youtu.be/MTP8dKKcedA

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button