FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με απουσίες-αλλαγές κόντρα στον Πανιώνιο!

Ένα διαφορετικό ΠΑΣ Λαμία αναμένεται να δούμε το βράδυ της Τετάρτης στο ΔΑΚΛ απέναντι στον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο τραυματισμός του Νόε Ακόστα, μπορεί να μην ήταν τελικά κάτι σοβαρό αλλά όπως φαίνεται ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα προφυλαχθεί από τον Μπάμπη Τεννέ στον επόμενο αγώνα της ομάδας με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση απών θα είναι σίγουρα ο Εβγκέν Μπούτνικ, ο οποίος αντίκρισε εχθές την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του διαιτητή Σκουλά και θα χάσει την ρεβάνς του 1-0 της Νέας Σμύρνης.

Ο Μπούτνικ βλέπει την κόκκινη κάρτα του Σκουλά και φεύγει για τα αποδυτήρια.

Έτσι, η μία σίγουρη απουσία και η άλλη που παίζεται ακόμη, θα αναγκάσουν τον Τεννέ σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας για το Κύπελλο.

Η θέση του Ακόστα, μπορεί να καλυφθεί από τον Αρμίτσε Ορτέγκα, ή ακόμη και από το Νίκο Τσούκαλο όπου άλλωστε είχε ξεκινήσει βασικός στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Το ερώτημα όμως είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Μπούτνικ. Είναι έτοιμος ο Νίκολα Άστσεριτς για το ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα ή θα δούμε ξανά τον Βάντερσον να παίζει κορυφή;

Τέλος, ερωτηματικό υπάρχει για την θέση δίπλα στον Ανέστη Αναστασιάδη στην άμυνα, καθώς ο Βιτάλι Πριντέτα δεν έδειξε να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Λαμίας, τουλάχιστον άμεσα, καθώς έδειξε ανέτοιμος για βασική ενδεκάδα.

Ο Βιτάλι Πριντέτα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Για την συγκεκριμένη θέση υπάρχουν τρεις επιλογές, με τον Χρήστο Κουκόλη να είναι η πιο πιθανή, ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Μάρκ Ασίγκμπα και Ακίμ Όμο.

Ο Χρήστος Κουκόλης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button