FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Βάντι!(pics)

Γενέθλια έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Κόστα Βιάνα Βάντερσον. Το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά.

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια γεννήθηκε στην πόλη Σαν Λουίς της Βραζιλίας, ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Στις 7 Φεβρουαρίου του 1994 λοιπόν γεννήθηκε ο εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία Βάντερσον και το LamiaSports του ετοίμασε ένα μιίνι αφιέρωμα.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από το Σάντο Εξπεντίτο Κόλετζ, όπου έμεινε από το 2002 έως το 2007, όπου και ήρθε στην Ελλάδα.

Το 2007, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, όπου έμεινε για δύο χρονιές.

Το 2011 έφυγε ως δανεικός για να παίξει με τη φανέλα της Δόξας Δράμας, στο πρωτάθλημα της SuperLeague, όπου και σημείωσε 13 συμμετοχές.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Βάντι έφυγε από την χώρα μας και έπαιξε ποδόσφαιρο στην μακρινή Νότια Αφρική και στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν. Στον «Αίαντα» έπαιξε σε 18 παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2014, όπου και φόρεσε τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια, βάζοντας 11 γκολ και σε αρκετά από αυτά τα παιχνίδια ήταν ο MVP της ομάδας του.

Το 2016 ήρθε στην πόλη μας, για λογαριασμό του ΠΑΣ Λαμία. Την πρώτη του χρονιά με τον ΠΑΣ, σημείωσε 33 εμφανίσεις, πέτυχε 2 γκολ ενώ είχε και 9 ασίστς, βοηθώντας πάρα πολύ την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να πάρει την άνοδο στην SuperLeague.

Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει σκοράρει και 2 τέρματα.

Δείτε μερικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βάντι:

https://youtu.be/2_77Tdpfnzg

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button