FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε… άσχημα ένα όμορφο ταξίδι!

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την ήττα με 1-4 σκορ γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία και τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δύο γκολ σημείωσε ο πρώην «κυανόλευκος» Φιορίν Ντουρμισάι, ενώ το γκολ για τον ΠΑΣ το πέτυχε ο Νικος Αναστασόπουλος.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει ψηλά, αλλά ο Πανιώνιος κρατούσε την μπάλα και όταν δεχόταν επιθέσεις κρατούσαν κλειστούς διαδρόμους.

Η πρώτη φάση του αγών ήταν για τον ΠΑΣ, όταν ο Πίτι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Αναστασιάδης πήδηξε για την κεφαλιά αλλά ο Μπάνανά έδιωξε σωτήρια.

Στο 15΄ο Πίτι από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Βάντερσον δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ, με την μπάλα να περνά πλάγιο.

Στο 17΄ήρθε το 0-1 για τον Πανιώνιο, όταν ο Μασούρας έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα στην μεγάλη περιοχή, ο Ντουρμισάι έγινε αποδέκτης της μπάλας και μια σεντερφορίσια κίνηση πλάσαρε τον Μελίσσα.

Ένα καλό «μπουκάρισμα» του Βάντερσον στο 21΄από τα δεξιά, περνώντας 3 αντιπάλους δεν κατέληξε σε κάτι θετικό, καθώς ανακόπηκε από τον Μπανανά.

Στο 30΄ο Πίτι πήρε την μπάλα από τον Βάντερσον εκτός περιοχή, έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο εκτός από τα δοκάρια του Κότνικ.

Το 0-2 ήρθε στο 31΄όταν ο Σαντάνα έκανε μία πολύ καλή ενέργεια εκτός περιοχής, έβγαλε την κάθετη στον Σπιριντόνοβις, τον οποίο όμως πρόλαβε αρχικά ο Μελίσσας. Όπως, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δεν έδιωξε σωστά με τον Μασούρα να πλασάρει εύκολα για το 0-2. Πολύ μεγάλο λάθος για τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο 36΄ο Παντελιάδης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Βασιλαντωνόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Κότνικ.

Στο 40΄ο Αναστασόπουλος πήρε την μπάλα μετά από σουτ του Πίτι και κόντρα στα σώματα, έκανε το πλασέ και μείωσε το σκορ σε 1-2. Στο σουτ του Αναστασόπουλο ο Βάντερσον είναι αυτός που βρήκε την μπάλα και το γκολ χρεώθηκε σε αυτόν.

Στο 44΄ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ εκτός περιοχής, βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή ολομόναχο τον Αναστασιάδη αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την μεγάλη φάση του Πανιωνίου, όταν ο Πριντέτα έκανε το λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ντουρμισάι με τον Αλβανό επιθετικό να αδειάζει εντυπωσιακά τον Αναστασιάδη αλλά λίγο πριν σκοράρει ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε και με τάκλιν διόρθωσε το λάθος του.

Στο 56΄ήρθε το 1-3 για τον Πανιώνιο, όταν ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με τον Ντουρμισάι να πηδάει πιο ψηλά από όλους και να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Από το τρίτο γκολ και μετά ο ρυθμός έπεσε, με τα λάθη να δίνουν την θέση τους στις φάσεις και στις ευκαιρίες. Στο 77΄μετά από μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου πάνω στον Αναστασόπουλο, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και δεν επέστρεψε ποτέ καθώς δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 90΄+2΄όταν ο Λάζαρος Λάμπρου «κρέμασε» τον Μελίσσα και έκανε το τελικό 1-4.

Τίποτα το ιδιαίτερα τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, το 1-4 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Πανιώνιο να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και τον ΠΑΣ Λαμία να ολοκληρώνει ένα όμορφο ταξίδι…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Mελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πριντέτα, Πίτι, Τσούκαλος, Βάντερσον.

Στον πάγκο: Πίτκας, Αναστασόπουλος, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Μανιάς, Πατσαρούχας.

Πανιώνιο(Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Σαντάνα, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.

Στον πάγκο: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Νίλσεν, Λάμπρου, Βουκελάτος, Οικονομίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button