FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απογευματινή προπόνηση και αποθεραπεία!

Ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να ξεχάσει την ήττα-αποκλεισμό από τον Πανιώνιο και να προετοιμαστεί για έναν ακόμη πιο σημαντικό αγώνα κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, αυτόν για το πρωτάθλημα.

Την ήττα με 1-4 γνώρισε στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου, ο ΠΑΣ Λαμία από τον Πανιώνιο και πλέον καλείται να ξεχάσει αυτή την ήττα και να επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Το Σάββατο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, για την 21η αγωνιστική της SuperLeague, αγώνας που είναι άκρως σημαντικός καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Όσο αφορά την προετοιμασία τώρα, ο ΠΑΣ έχει σήμερα απογευματινή προπόνηση όπου οι βασικοί του χθεσινού αγώνα θα ακολουθήδουν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ αυτοί που δεν αγωνίστηκαν θα προπονηθούν κανονικά.

Επίσης, το απόγευμα θα γνωρίζουμε και την κατάσταση του Νίκου Αναστασόπουλου, μετά τον τραυματισμό που είχε εχθές από την σύγκρουση με τον κεντρικό αμυντικό του Πανιωνίου, Σταυρόπουλο όπου και τον ανάγκασε να βγει εκτός παιχνιδιού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για βαρύ αιμάτωμα, αλλά όλοι περιμένουν την μαγνητική εξετάση που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σήμερα, για να εξακριβωθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button