FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα δημοσιεύματα λένε για μεταγραφή!

Τι και αν τελειώνουν σήμερα οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών, τα δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΣ Λαμία να πραγματοποιεί μια ακόμη μεταγραφή.

Για μια ακόμη μεταγραφή κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα από Ελλάδα για τον ΠΑΣ Λαμία, παρόλο που οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών τελειώνουν σήμερα στις 15:00.

Το δημοσίευμα της Αθλητικής εφημερίδας Sportday σημειώνει πως ο τραυματισμός  του Νίκου Αναστασόπουλου θα φέρει μεταγραφή ανασταλτικού μέσου στην ομάδα του ΠΑΣ, με τον Τεννέ να δηλώνει λιγες ημέρες πριν πως οι μεταγραφές για την Λαμία τελείωσαν.

Διαβάστε πιο συγκεκριμένα τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Μία ακόμα μεταγραφή βρίσκεται στα σκαριά για την Λαμία, καθώς η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ εξετάζει την περίπτωση ενός ανασταλτικού μέσου.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κατάγεται από ευρωπαϊκή χώρα, με την υπόθεσή του πάντως να εμπεριέχει ρίσκο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού της ομάδας από την Φθιώτιδα.

Στα αγωνιστικά νέα, η Λαμία μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο από τον Πανιώνιο στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα και την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ στο προσεχές ματς με αντίπαλο την ομάδα από την Νέα Σμύρνη δεν θα αγωνιστεί ο Αναστασόπουλος που χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button