FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν του άξιζε η ήττα…

Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάστηκε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague με αντίπαλο τον Πανιώνιο, από τον οποίο γνώρισε μία ακόμη ήττα.

Χάρη στο γκολ-πέναλτι του Λάζαρου Λάμπρου, ο Πανιώνιος έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Λαμία τον οποίο και κέρδισε με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αν και δεν έπαιξε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο 2ο σαρανταπεντάλεπτο είχε καλύτερη εικόνα και θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και το κάτι παραπάνω.

Όμως, το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, το οποίο αφήνει μια πικρία στους ανθρώπου της Λαμιώτικης ομάδας, μιας και δεν του άξιζε η ήττα αυτή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κουκόλης, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά ως τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς:

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε μόλις στο 2΄για τον Πανιώνιο με τον Μασούρα να βγάζει την σέντρα η μπάλα να περνάει ο Λάμπρου να κάνει το σουτ αλλά ο Βασιλαντωνόπουλος να διώχνει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα!

Τα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού δεν έγινε πραγματικά τίποτα, με το ματς να μην έχει καθόλου ρυθμό, τον Πανιώνιο να προσπαθεί να επιτεθεί και τον ΠΑΣ Λαμία απλά να αμύνεται.

Στο 32΄είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ, με τον Κουκόλη να περνά εκτός και τον Δημήτρη Κουτρομάνο να μπαίνει καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό που είχε.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Γκιοατά έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά το κόρνερ του Μασούρα πήδηξε πιο ψηλά από όλους αλλά η μπάλα από την κεφαλιά του κατέληξε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0, χωρίς να υπάρχει καμία άλλη μεγάλη ευκαιρία, ούτε για τους γηπεδούχους αλλά ούτε για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα κόρνερ για τον ΠΑΣ, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Τεννέ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία και η πρώτη τελική για τη Λαμία ήρθε στο 48΄, όταν ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε απευθείας το σουτ, αλλά ο Κότνικ έδιωξε την μπάλα σωτήρια.

Στο 54΄ο Βασιλαντωνόπουλος, αφού ο ΠΑΣ κέρδισε δύο συνεχόμενα κόρνερ, έβγαλε την σέντρα ο Ακόστα έπιασε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 62΄ο Σαντάνα έκανε ένα σουτ από καλή θέση, αλλά ο Παπαδόπουλος έλεγχε την κατάσταση και άφησε την μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 66΄οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Μπραχίμι έκανε το σουτ ο Παπαδόπουλος δεν μπλόκαρε και από την μικρή περιοχή ο Λάμπρου έστειλε την μπάλα άουτ!

Το 1-0 έγινε το 1-0 όταν ο Κόρμπος με το Νίλσεν και τον Λάμπρου συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο με τον διαιτητή Τσαμούρη να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος ευστόχησε.

Το σκορ δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά του αγώνα και ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στους 20 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος(Μιχάλης Γρηγορίου) Κότνικ, Σαραμαντάς, Μπανανά, Γκιοατά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σαντάνα, Μασούρας, Λάμπρου, Μπραχίμι, Γεσίλ.

Πάγκος: Μπαντής, Σταυρόπουλος, Σπιριντόνοβιτς, Νίλσεν, Μαρκύλλος, Βλάχος

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Μπούτνικ.

Πάγκος: Μελίσσας, Μπουλούλης, Κουτομάνος, Καραγιάννης, Άστσεριτς, Παπαργυρίου, Τσούκαλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button