Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκολ, θέαμα και Κριστιάνο απ’ τα παλιά!

Με τον Ρονάλντο να κάνει όργια με χατ τρικ, δοκάρι αλλά και ασίστ, θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε με 5-2 το εμπόδιο της Σοσιεδάδ στο “Μπερναμπέου” και έφτιαξε ψυχολογία ενόψει του ματς με την Παρί που ακολουθεί για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο το γήπεδο είχε…κατηφόρα και η “Βασίλισσα” έφτασε στο 4-0 τελειώνοντας ουσιαστικά τα πάντα. Η γηπεδούχος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια (στα 48 δευτερόλεπτα με σέντρα και ασίστ του Κριστιάνο και τελείωμα από τον Λούκας), με τον Πορτογάλο στο 27′ να γράφει το 2-0, τον Κρόος (που φέτος σκοράρει συχνότερα από άλλες χρονιές) να ανεβάζει το δείκτη στο 3-0 (34′) και τον Κριστιάνο να κλείνει ιδανικά το ημίχρονο με την ντομπλέτα του στο 37′ με ωραία κεφαλιά.

Στο ενδιάμεσο ο Μπενζεμά είχε δοκάρι στο 7′ όπως και ο Κριστιάνο στο 33′.

Το θέαμα συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα, με τη Σοσιεδάδ να απεκδύεται το ρόλο του κομπάρσου και να μπαίνει και εκείνη στο κόλπο. Έτσι, ο Ορθογιάμπαλ μείωσε στο 74′ για τους Βάσκους, προτού έρθει ο Κριστιάνο στο 80′ για να ολοκληρώσει το χατ τρικ, έπειτα από γκάφα του Ρούλι.

Ο πρώην της Ρεάλ, Ιγιαραμέντι, έγραψε το 5-2 στο 83′. Με τη νίκη αυτή η Ρεάλ διατήρησε το αήττητό της για 3 σερί ματς και πάει στο ματς με την Παρί με ανεβασμένη διάθεση.

Αυτό ήταν το πρώτο χατ τρικ του Κριστιάνο μέσα στη σεζόν και το 43ο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (63′ Κόβατσιτς), Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (63′ Ισκο), Ασένσιο (73′ Μπέιλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Νάβας, Ελουστόντο, Οντριοθόλα, Ντε λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα (59′ Θουμπελδία), Τσάμπι Πριέτο, Κανάλες (59′ Μπαουτίστα), Ογιαρθάμπαλ, Χουάνμι (83′ Γκουρίντι).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button