FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο του Αστέρα ο Παπαδόπουλος!

Οι καλές εμφανίσεις του Νίκου Παπαδόπουλου με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φέτος πραγματοποιεί ίσως την καλύτερή του σεζόν στην καριέρα του και την πραγματοποιεί με τη φανέλα του δικού μας ΠΑΣ Λαμία. Είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής τερματοφύλακας στην SuperLeague ο οποίος έχει καταφέρει να πάρει το βραβείο του MVP της αγωνιστικής και αρκετοί προπονητές έχουν παραδεχθεί το πόσο καλός είναι με τον Νταμίρ Κάναντι πριν από μια εβδομάδα να του δίνει συγχαρητήρια για την εμφάνισή του απέναντι στον Ατρόμητο.

Αυτές οι εμφανίσεις δεν θα έμεναν απαρατήρητες και ήδη έχουν αρχίσει τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον ομάδων για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Στις αρχές του Ιανουαρίου καθώς και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είχε βγει ένα δημοσίευμα που ήθελε τον Παπαδόπουλο να είναι στο στόχαστρο της ισπανικής Ράγιο Βαγιεκάκο.

Δεν υπήρξε βέβαια κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη στο θέμα της Ράγιο με τον «Παπ» παρόλο αυτά εχθές έκανε την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει στο στόχαστρό του τον Έλληνα γκολκίπερ και δεν αποκλείεται να αρχίσει τις συζητήσεις από τώρα για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button