FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βοηθός Τεννέ: “Από μια φάση χάσαμε το παιχνίδι”

Δυσαρεστημένος από την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, εμφανίστηκε ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η Λαμία κρατούσε τον πόντο για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα και ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν κοντά, μέχρι που μια ωραία εκδηλωμένη επίθεση από τον Πανιώνιο έφερε το πέναλτι και τελικά την ήττα για τον ΠΑΣ.

Αυτή η εξέλιξη και η ήττα για μια στιγμιαία αδράνεια προς το τέλος του αγώνα, στενοχώρησε τους ανθρώπους των “κυανόλευκων”, κάτι που εκφράστηκε εξάλλου και δια στόματος του κ. Κόλτση:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό. Σίγουρα επιθετικά δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι δεν φαινόταν ότι θα χάσουμε. Έγινε μία φάση, έπαιξαν κάθετα και με το πέναλτι χάσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο», τόνισε αρχικά ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ο ίδιος και το τεχνικό επιτελείο, βίωσαν τα τελευταία λεπτά του ματς στη Νέα Σμύρνη:

«Ήμασταν πάρα πολύ κοντά για να πάρουμε έναν βαθμό. Στόχος ήταν να πάρουμε έναν βαθμό. Ότι πάρουμε από εδώ και πέρα είναι κέρδος. Δεν ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο, όμως με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν δόθηκε εντολή από τον πάγκο στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να οπισθοχωρήσουν προς το τέλος του ματς, για να διατηρηθεί το 0-0, απάντησε: «Δεν υπήρχε εντολή να γυρίσουμε πίσω. Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν στιγμές που κρατήσαμε την μπάλα. Γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε το μηδέν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button