Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ξανά δεύτερη η Μονακό

Με σπασμένα τα φρένα πέρασε η Μονακό από την έδρα της Ανζέ, με το τελικό 0-4 να αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μονεγάσκοι ξεπέρασαν την Μαρσέιγ (που έμεινε την Παρασκευή στο 2-2 με τη Σεντ Ετιέν και ενώ ο Μήτρογλου έχασε το…άχαστο στο τέλος), και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 12 πόντων από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Η βραδιά στο “Jean-Bouin” ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους παίκτες του Ζαρντίμ, αφού δημιούργησαν από το πρώτο ημίχρονο διαφορά ασφαλείας. Το σκορ άνοιξε στο 10′ με τον τερματοφύλακα της Ανζέ να σκοράρει σε…λάθος εστία ενώ ο Γιόβετιτς στο 30′ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το 3-0 έφερε και πάλι την υπογραφή του Γιόβετιτς στο 65′ ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Ράτζι στο 71′.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας η Μπορντό έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά επικράτησε με 3-2 της Αμιάν. Οι “Γιρονδίνοι” προηγούνταν με 3-0 στο 78′, όμως ο Μεντόζα στο 79′ και ο Κακουτέ στο 90′ μείωσαν για τους φιλοξενούμενους, που πάντως δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολική επαναφορά.

Ματς των ανατροπών στη Ντιζόν, όπου η τοπική ομάδα προηγήθηκε 1-0 με τον Ταβάρες στο 61′, όμως είδε τη Νις να φέρνει τούμπα το σκορ με δύο τέρματα από τους Μελού και Πλί. Ο Ταβάρες έφερε το ματς στα ίσα με χτύπημα πέναλτι στο 78′ για να έρθει ο Τσανγκ-Χουν στο 84′ και να κάνει ανατροπή στην…ανατροπή.

Στο “Stade du Roudourou”, Γκινγκάμπ και Καέν έμειναν στη λευκή ισοπαλία ενώ η Μονπελιέ πέτυχε σημαντικό διπλό σε βάρος της Μετς, με σκόρερ τον Σιο στο 24′. Έτσι, εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

Με το ίδιο σκορ, επικράτησε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου και η Παρί της Τουλούζ στο Στάδιο “Municipal”, με σκόρερ το μεγάλο αστέρι των Παριζιάνων, Νευμάρ.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button