FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και Άντρονιτς ο ΠΑΣ Λαμία!

Όχι μόνο μία μεταγραφή θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Λαμία τον μήνα Φεβρουάριο αλλά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα προχωρήσει και σε δεύτερη μεταγραφή.

Μετά την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας έξι μηνών στον Σελίμ Μπεν Τζεμία, τον κεντρικό αμυντικό από την Τυνησία, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΣ Λαμία θα προχωρήσει και στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου.

Το όνομα αυτού, Ντέιβιντ Άντρονιτς…

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα του sport24:

Διπλό “χτύπημα” απ’ τη Λαμία λίγο πριν εκπνεύσει και η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Μετά τον Σελίμ Μπεν Τζεμιά, η ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε σε συμφωνία και με τον Μολδαβό μέσο, Ντέιβιντ Άντρονιτς για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, ήδη, ο 22χρονος αμυντικός χαφ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Άντρονιτς άρχισε την καριέρα του απ’ τη Dacia 2, ακολούθησαν οι FC Saxan, Veris και Speranta, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μακριά απ’ την πατρίδα του, φορώντας τη φανέλα της Atlantas απ’ τη Λιθουανία. Παράλληλα, είναι έξι φορές διεθνής με την U21 της Μολδαβίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button