Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μαραντόνα: «Για να πάει να φάει ο Σαμπάολι, το κάνει χωρίς GPS»

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έστρεψε τα «βέλη» του προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής και προς τον Ικάρντι, στηρίζοντας τον Ιγκουαΐν.

Λίγους μήνες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018, στη Ρωσία, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξαπέλυσε επίθεση στον Χόρχε Σαμπάολι, υποστηρίζοντας πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής δεν ξέρει τίποτα και το μόνο που γνωρίζει είναι να πηγαίνει για φαγητό στους φίλους του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Popular, ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τόνισε: “Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το παιδί δεν ξέρει τίποτα. Το μόνο πράγμα που ξέρει είναι τη διαδρομή στο σπίτι των φίλων του για να φάει. Αυτό το κάνει χωρίς GPS”.

Από το στόχαστρο του Μαραντόνα δεν ξέφυγε ο Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ: “Είναι πολύ απογοητευτικό να βασιζόμαστε στον Ικάρντι για το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς ο Ιγκουαΐν είναι δέκα φορές καλύτερος από αυτόν”.

Όσο για τον σεβασμό που εμπνέει η Εθνική Αργεντινής, ο Μαραντόνα δήλωσε: “Εκτός από τον Μέσι, ο κόσμος έχει χάσει τον σεβασμό για την Εθνική Αργεντινής. Αυτό με ενοχλεί καθώς κανείς δεν μας φοβάται. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Νιγηρία κινδυνέψαμε να δεχθούμε οκτώ γκολ”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button