Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χατζηισαΐας: «Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι ήμασταν καλύτεροι από Ολυμπιακό»

Ο αμυντικός του Ατρομήτου μίλησε για την ισοπαλία με Ολυμπιακό, το πέναλτι στο τέλος και για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και συνεχίζουμε».

Για το πέναλτι στον Ζιλέ: «Το έβλεπα όλο το βράδυ. Αυτό που είδα είναι ότι κατευθείαν μόλις έγινε ο διαιτητής το σφύριξε όταν είδε τον αντίπαλο μου να πέφτει. Έπρεπε να το δώσει το πέναλτι, τέλος. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε…»

Για τη δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο: «Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει πολύ. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και ο κ. Κάναντι έχει ένα σκεπτικό εξωτερικού. Η ομάδα αναπτύσσεται σωστά, παίζει όμορφα, προσπαθεί να παίξει μπάλα και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι η τετράδα, αλλά από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν το πίστευαν στην αρχή της σεζόν: «Η αρχή ήταν δύσκολη για μας. Αλλά είμαστε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ήταν λογικό. Έχουμε μια ομάδα με αρκετούς Έλληνες και αυτό μας βοηθάει και έτσι αντιμετωπίσαμε με σωστό τρόπο το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα».

Για το μέλλον του και το δυνατό του στοιχείο: «Στόχος μου είναι να φύγω στο εξωτερικό αν μπορώ. Αυτός είναι πρωταρχικός στόχος, αφού στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα. Ανήκω στον ΠΑΟΚ, θα γυρίσω εκεί, αλλά στόχος είναι να πάω στο εξωτερικό. Όσον αφορά τα καλά μου στοιχεία είναι ότι όταν μπαίνω στο γήπεδο λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να με περάσει κανείς».

Το 2-2 δεν άφησε ευχαριστημένους τους παίκτες του Ατρομήτου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έδειξαν πως ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό. Για το πέναλτι, από το οποίο προήλθε η φάση της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, είπε πως μόλις έγινε ο διαιτητής το σφύριξε όταν είδε τον παίκτη να πέφτει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button