FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Εμείς θα είμαστε εκεί με ή χωρίς διαρκείας»

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Βόρεια Προάστεια Lamia Group».

Με ανακοίνωσή τους το group φιλάθλων της Λαμίας, «Βόρεια Προάστεια» τόνισαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να έρθουν και να γεμίσουν το πέταλο των φιλοξενούμενων οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί.

Χαρακτήρισαν μάλιστα και δίκαια, ως τραμπουκισμούς τα περί διωξίματος των οπαδών του ΠΑΣ Λαμία από το γήπεδο για να μπουν οι ΠΑΟΚτσήδες.

Επιπλεόν, σχολίασαν και τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου για το παιχνίδι του Σαββάτου και τις βρήκαν απαράδεκτες και πρότειναν διπλάσια αστυνομική δύναμη για την κανονική διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Πολλά ακούγονται για το ματς του Σαββάτου με το παοκ… Αρχικά,έτσι οπως εμείς γουστάρουμε να πηγαίνουμε παντού για να δουμε την αρρώστια μας έτσι σεβόμαστε την επιθυμία των παοκτζηδων αλλα και ολων των οπαδων να έρθουν στην λαμια.. ΩΣΤΌΣΟ..

Οπαδοί του παοκ τονισαν σε ραδιοφωνική συνέντευξη πως θα μας διώξουν απο το γήπεδο μας για να μπουν στο γήπεδο και οτι ο λαος του παοκ θα ερθει παρα τις απαγορευσεις και θα κανει τη λαμια τούμπα και αλλα τετοια..

Δεν εχουμε κανενα θέμα με το να γεμισουν το πεταλο των φιλοξενούμενων αλλα ως εκει.. Τα υπόλοιπα λογια και οι τραμπουκισμοι δεν κάνουν καλο σε κανενα.. Στην αντίπερα όχθη τώρα…

Ο προεδρος δήλωσε σημερα πως υπάρχουν σκεψεις για την εισοδο στο γήπεδο μονο των κατοχων διαρκειας.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Αν υπαρχει τοσος φοβος λοιπον ας ερθει η διπλασια αστυνομικη δυναμη αποτι με τον αγωνα πρωταθληματος απεναντι στο παναθηναικο για να αποτραπει το παραμικρο επεισοδιο.. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! Προβλεπεται μεγαλη βδομαδα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button