Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ανησυχεί για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς προετοιμάζει την ομάδα του να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Champions League, το αποτέλεσμα του οποίου θα μπορούσε να καθορίσει εάν θα συνεχίσει στο σύλλογο.

Ο Γάλλος έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Champions League που κατάφερε πέρυσι να υπερασπιστεί την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν η Ρεάλ βρέθηκε 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπαρτσελόνα και φυσικό είναι να υπάρχουν… μουρμούρες.

Έχοντας ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο Ισπανίας, η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί και την σπουδαία τριπλέτα των Νεϊμάρ, Καβάνι και Εμπαπέ, αποτελεί μια ευκαιρία για να διασώσει μία από τις χειρότερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας της.

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι, καθώς είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να ελέγξουμε, ώστε να εστιάζουμε στην προετοιμασία για το παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Ζιντάν σε συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο παιχνίδι, την Τετάρτη (14/2) στη Μαδρίτη.

«Κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα, αλλά το μέλλον μου δεν είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια. Σήμερα δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη πίεση, έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε πάντα. Θα υπάρχει πάντα κάποια πίεση βέβαια, είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά θα συνεχίσω να απολαμβάνω τον εαυτό μου», τόνισε ο Ζιντάν.

Όσο για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια γαλλική ομάδα, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την Ρεάλ το 2016, είπε ότι δεν έχει τίποτα να αποδείξει πίσω στην πατρίδα του.

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε αυτό που οι άνθρωποι σκέφτονται για εμάς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, κάτι που είναι το πάθος μου. Προσπαθώ να μεταδώσω κάποια πράγματα στους παίκτες μου αλλά δεν έχω να αποδείξω τίποτα αύριο. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι για μένα», είπε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button