Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τελικά ήρθαν οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Μια ολιγομελής συντροφιά από οπαδούς του ΠΑΟΚ που…τρύπωσαν στο ΔΑΚ παρά την απαγόρευση μετακίνησης, δημιούργησε προς στιγμήν εντάσεις, χωρίς πάντως να συμβεί κάτι σοβαρό.

Η μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ είχε απαγορευθεί για το σαββατιάτικο ματς με την Λαμία, ωστόσο η υπόσχεση-απειλή των οργανωμένων ότι θα δώσουν το παρών στο ΔΑΚ, κινητοποίησε την αστυνομία που δέσμευσε πολυάριθμες δυνάμεις υπό το φόβο επεισοδίων.

Τελικά σοβαρά επεισόδια δεν έγιναν, παρά το γεγονός ότι κάποιοι οπαδοί του “δικεφάλου” έσπασαν (άγνωστο πως) τον αστυνομικό κλοιό και βρέθηκαν στις κερκίδες του λαμιώτικου σταδίου και μάλιστα όχι στην εξέδρα των φιλοξενούμενων αλλά σε κεντρική θύρα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διατήρησαν…χαμηλό προφίλ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο και ειδικά μετά το 0-1 του Πέλκα άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να φωνάζουν συνθήματα.

Μόλις οι φίλοι των φιλοξενούμενων…εκδηλώθηκαν, άκουσαν τα εξ’ αμάξης από τους γηπεδούχους, που ζήτησαν από την αστυνομία να παρέμβει και είτε να τους οδηγήσει εκτός γηπέδου, είτε να τους μεταφέρει στην κερκίδα των φιλοξενούμενων (που ήταν άδεια) προκειμένου να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

Η αστυνομία δεν έπραξε ούτε το ένα ούτε το άλλο, παρά επόπτευε από κοντινή απόσταση την κατάσταση δίχως να παρέμβει. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνέχισαν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους (και εναντίων των ανταγωνιστών της στη μάχη του τίτλου) αποφεύγοντας πάντως να εκφραστούν αρνητικά κατά της Λαμίας.

Με την πάροδο του χρόνου οι αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΣ προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ περιορίστηκαν και οι δύο πλευρές συνυπήρξαν (έστω και όχι απολύτως αρμονικά) μέχρι το τέλος του αγώνα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button