Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Που ήσουν και που κατάντησες Ράφαελ…

Από εκεί που φορούσε υπερήφανα τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Τότεναμ, κατέληξε να περνάει αλλαγή στο 90’ για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Ο λόγος για τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ που στα 35 του συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Δανίας και έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή τακτικής στο 90’ στο ντέρμπι της ομάδας του με την Κοπεγχάγη, σε ένα σημείο που είχαν κριθεί τα πάντα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 35χρονος Ολλανδός άσος μετά από μια καλή καριέρα σε Ρεάλ, Τότεναμ, Άγιαξ και Αμβούργο, αποφάσισε στην ποδοσφαιρική του δύση να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίντιλαντ. Το όνομά και οι προηγούμενες επιδόσεις του, του εξασφάλισαν το καλύτερο (για τα δεδομένα της Λίγκας) συμβόλαιο και μάλιστα σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Ωστόσο η εικόνα του δεν έπεισε τον προπονητή της Μίντιλαντ να του δώσει μια θέση στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με την Κοπεγχάγη. Αντίθετα, ο προπονητής ΓεςΘορπ, τον άφησε στον πάγκο για την μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και τον πέρασε ως αλλαγή στο 90’ με το σκορ να έχει κριθεί (και την Μίντιλαντ να νικάει 3-1).

Κάποιος θα το έλεγε και καψόνι, ωστόσο ο ίδιος ο Φαν Ντερ Φάαρτ, αντιμετώπισε στωικά την κατάσταση χωρίς να εκφράσει κάποιο παράπονο. «Είναι μια μέρα γιορτής για την ομάδα. Σίγουρα δεν μου άρεσε που δεν αγωνιζόμουν, αλλά έπαιξα καλά σε αρκετά φιλικά. Μου αρέσει που επιβραβεύτηκα και πήρα χρόνο συμμετοχής», τόνισε ο Ολλανδός παίκτης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button