FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα ικανοποιητικά 27 λεπτά του Μπεν Τζεμιά!

Ο Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός, Σελίμ Μπε Τζεμιά έκανε ντεμπούτο στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ και άφησε καλές εντυπώσεις.

Αξέχαστο θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων του ΠΑΣ Λαμία, το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι ότι ο αγώνας έγινε με μοναδικούς θεατές τους κατόχους διαρκείας και βέβαια αυτούς που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις από τις δύο ΠΑΕ.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΣ, μιας και ηττήθηκε με σκορ 0-2 αλλά είχε τουλάχιστον ένα πολύ καλό ημίχρονο.

Αξέχαστο, λογικά, θα μείνει και στη μνήμη του Σελίμ Μπεν Τζεμιά του παιχνίδι αυτό, μιας και ο Γαλλοτυνήσιος διεθνής αμυντικός φόρεσε για πρώτη φορά την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στο 67΄στη θέση του Σουλεϊμόν Όμο και αγωνίστηκε για περίπου 27 λεπτά. Εκτός ότι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έδειξε και πολύ καλά στοιχεία κεντρικού αμυντικού που έλειπαν από τον ΠΑΣ.

Στα μόλις εικοσιεπτά λεπτά, κατάφερε να σημειώσει 2 κλεψίματα, ενώ όλες του οι πάσες ήταν εύστοχες και με απόλυτη σιγουριά, θυμίζοντας αρκετά τον αρχηγό της Λαμίας, Ανέστη Αναστασιάδη.

Η πρώτη εμφάνιση του Μπεν Τζεμιά μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και σίγουρα αν έχει την ανάλογη συνέχεια, θα βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας στην «μάχη» της παραμονής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button