FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία… με τα «μάτια» του Football Manager 2018!(pics)

Η επιστροφή των καμμένων… Το LamiaSports άνοιξε και πάλι το Football Manager και τσεκάρει τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η χειμερινή μεταγραφική περιόδο ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετές ημέρες, επίσης τελείωσε και η περίοδος των ελεύθερων μεταγραφών όπου και ο ΠΑΣ Λαμίας έκανε ένα ντεμαράζ και απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές.

Το LamiaSports για ακόμη μια φορά, άνοιξε το Football Manager 2018, έψαξε τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η Λαμία και σας παραθέτουμε τα στατιστικά τους:

Να σημειώσουμε εξ αρχής πως η καρτέλα του Ντέιβιντ Άνδρονικ δεν βρέθηκε στο παιχνίδι του 2018, ενώ δεν θα βάλουμε στο όλο σκηνικό τον πρώην Αρμίτσε Ορτέγκα.

Ας αρχίσουμε:

Εβγκέν Μπούντικ

Πρώτος για ανάλυση ο Ουκρανός επιθετικός Εβγκέν Μπούτνικ. Μόνο άγνωστος δεν είναι ο Μπούτνικ στο ελληνικό κοινό, μιας και από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Τώρα, όπως θα δείτε και στην καρτέλα πιο κάτω, πρόκειται για έναν τεχνικό σέντερ φορ, ενώ με την πρώτη ματιά θα ξεχωρίσει τα 15άρια που έχει στις εκτελέσεις πέναλτι και φάουλ, ενώ έχει 14 σε πάσες, τάκλιν(!) και 13 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, βλέπουμε 12 στην αποφασιστικότητα και στην γενναιότητα, ενώ έχει 13άρια στην ομαδικότητα και την συγκέντρωση.

Τέλος, στα φυσικά/σωματικά προσόντα θα δούμε 12άρια στην αντοχή, την επιτάχυνση, την ισορροπία, την ταχύτητα και την φυσική αντοχή, ενώ έχει 15 στην δύναμη και μόλις 7 στην ευκινησία.

Σελίμ Μπεν Τζεμιά

Δεύτερος είναι ο Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός, Σελίμ Μπεν Τζεμιά ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο που αποκτήθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Μπεν Τζεμιά, ο οποίος έχει εμπειρία από τα ιταλικά γήπεδα, όπως θα δείτε ξεχωρίζει για τις αμυντικές του ικανότητες έχοντας 12άρια στο μαρκάρισμα και στα τάκλιν, 11 στην σέντρα και στις κεφαλιές ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το 14 που έχει στις εκτελέσεις πλαγίου άουτ.

Στα ψυχικά, έχει τρία 11άρια σε αντίληψη, γενναιότητα και εργατικότητα, δύο 12άρια στην ομαδικότητα και στην τοποθέτηση, στοιχείο που τον κάνει να διαφέρει από τους άλλους κεντρικούς αμυντικούς, ενώ έχει επίσης και ενα 13 στην συγκέντρωση.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα, ο Σελίμ έχει 13άρια στην αντοχή και την έκταση άλματος, 14 στην ισορροπία, 11 σε επιτάχυνση και ταχύτητα ενώ έχει και δύο 15άρια σε δύναμη και φυσική αντοχή.

Νίκολα Άτστεριτς

Τρίτος για ανάλυση, ο Σέρβος υψηλόσωμος σέντερ φορ, Νίκολα Άτστεριτς. Ο Σέρβος 1,96μ. ύψος ποδοσφαιριστής, έχει περάσει απο αρκετές ομάδες στην Ευρώπη και όχι μόνο, μιας και έχει παίξει και στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Τώρα, το πρώτο πράγματα για το οποίο ξεχωρίζει ο Άτστεριτς είναι το ψηλό παιχνίδι. Έχει 14 στις κεφαλιές, 12 στην πρώτη επαφή και στα τελειώματα, ενώ έχει 11 στη ντρίπλα παρά το ύψος του, στο μακρινό σουτ και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά προσόντα, έχει 11άρια στην αντίληψη, στην κίνηση χωρίς την μπάλα (πολύ σημαντικό για επιθετικό), στην κρίση, στην συγκέντρωση αλλά και στο φυσικό ταλέντο. Επίσης, έχει 12άρια στην αποφασιστικότητα, στην γενναιότητα και στην επιθετικότητα. Έχει μάλιστα και ένα 13άρι στην ψυχραιμία, που μάλλον δεν συνάδει με το 12 στην επιθετικότητα.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα, ο Σέρβος 26χρονος επιθετικός έχει 11 στην αντοχή, στην επιτάχυνση, στην ευκινησία, στην ισορροπία και στην ταχύτητα, 14 στην δύναμη, 12 στη φυσική αντοχή και ένα ξεγυρισμένο 15άρι στην έκταση άλματος που δικαιολογεί τα 196 εκατοστά.

Βιτάλι Πριντέτα

Τελευταίος και όχι καταιδρωμένος, ο άλλος Ουκρανός του ΠΑΣ Λαμία, ο Βιτάλι Πριντέτα. Ο Πριντέτα είναι ένας 24χρονος, 1.95μ. ύψος κεντρικός αμυντικός ο οποίος δεν έχει μεγάλη εμπειρία εκτός από το πρωτάθλημα της χώρας του και το πέρασμά του από τον Πλατανιά Χανίων.

Αν κοιτάξεις τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αυτό που θα σε εκπλήξει είναι το 12 στις εκτελέσεις πέναλτι, ενώ έχει ένα 15άρι στις κεφαλιές, 12 στο μαρκάρισμα και 11 στο τάκλιν.

Στα ψυχικά προσόντα, ξεχωρίζουν τα 13άρια στην αντίληψη, στην γενναιότητα και στην εργατικότητα. Επίσης, έχει 12 στην αποφασιστικότητα και την ομαδικότητα, καθώς και 11 στην τοποθέτηση.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα ο Πριντέτα έχει 12 στην αντοχή και στην ισορροπία, ενώ το 16 στην έκταση άλματος είναι το σημαντικότερο στοιχείο του, μαζί με το 15άρι στην δύναμη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button