Γενικά

Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα-Αποχώρησαν διοργανωτές με αιχμές για απάτες

Ακυρώθηκε τελικά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα, έπειτα από ματαιώσεις, αναβολές, αντιδράσεις και τελικά συγκρούσεις των ίδιων των διοργανωτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών αποχωρούν από τη διοργάνωση, αφήνοντας αιχμές για «περίεργη ανάμιξη» ατόμων που εμπλέκονται σε απάτες, καθώς επίσης και άτομα από κόμματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς διαπιστώνουμε με τα λύπη μας, ότι δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό συλλαλητήριο, που αφορά εθνικό ζήτημα και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό Ερασιτεχνικές συνθήκες. Κάποιοι προσπάθησαν να μας επιβάλουν άτομα που εμπλέκονται σε απάτες ή εξυπηρετούν συμφέροντα! Οφείλουμε όμως μετά την εμπλοκή μας στα δύο προηγούμενα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας, ως εκ τούτου: ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ απο την διοργάνωση και την στήριξη οι: Ακριτίδης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Γεώργιος & Σταύρος Γεωργίου.

Ρωτήστε τους δήθεν διοργανωτές που μας επιβλήθηκαν με το έτσι θέλω, για την ΑΠΑΤΗ με τις παμμακεδονικες που έκαναν. Δημιούργησαν δελτίο τύπου με Παμμακεδονικές που ΠΟΤΕ δεν έδωσαν άδεια με αποτέλεσμα να υπάρχει νομικό θέμα εις βάρος τους. Πέραν τούτου έχουν εμπλέξει άτομα από κόμματα και άτομα που εξυπηρετούν συμφέροντα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες εκδηλώσεις!».

Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button