Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναζητείται το γκολ με το…κιάλι

Η Λαμία έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το γκολ και μοιραία γνώρισε άλλη μία ήττα από τον Παναθηναϊκό, σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Την αχίλλειο πτέρνα του ΠΑΣ αποτελεί φέτος ο τομέας του σκοραρίσματος καθώς το τόπι δεν μπαίνει εύκολα στο πλεκτό και έτσι γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η συγκέντρωση βαθμών και η σταθεροποίηση της ομάδας μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με το σημερινό έγιναν 12 τα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου η Λαμία δεν σκοράρει, ένα πολύ άσχημο στατιστικό που την κατατάσσει προς το τέλος του σχετικού πίνακα. Η δυσκολία στην επιθετική ανάπτυξη και η παρατεταμένη δυστοκία είναι παραπάνω από φανερά στο συγκρότημα του Τεννέ, που χρειάζεται να αλλάξει πολλά και άμεσα, αν θέλει να μείνει μακριά από τις περιπέτειες…

Παράλληλα ο ΠΑΣ είναι η ομάδα με τη μικρότερη ευστοχία στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία (αν εξαιρέσουμε τον Πλατανιά που οδεύει προς τον υποβιβασμό). Όλα αυτά τα στοιχεία υποδεικνύουν και το βασικό πρόβλημα της ομάδας, που δεν μπορεί με τίποτα να δημιουργήσει και να εκτελέσει και δυσκολεύεται αφάνταστα στο να φτιάξει παιχνίδι.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button