FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πήρε ότι άξιζε…

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία κάνει ένα καλό και παραγωγικό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο 45λεπτο και της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ήρθε η «καθίζηση».

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία εκτός από τον Παναθηναϊκό, με σκόρερ τους Μουνιέ και Ινσούα.

Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε αρκετά καλά έχοντας 6 τελικές προσπάθειες και πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις, όμως στο δεύτερο όπως και με τον ΠΑΟΚ, δέχθηκε δύο γρήγορα και αστεία γκολ και γνώρισε μια ακόμη ήττα.

Το ματς:

Μόλις στο 2΄της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Λαμία έκανε την πρώτη του τελική, όταν ο Πίτι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Μπούτνικ λίγο κάτω από την σέντρα, αλλά το σουτ πέρασε αρκετά άουτ.

Στο 12΄ο Κάτσε πήρε την μπάλα προχώρησε αρκετά προς την περιοχή του ΠΑΣ, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Μελίσσας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 17΄ο Πίτι εκτέλεσε ξανά ένα ακόμη φάουλ της ομάδας του, κάτω δεξιά αλλά η φάση σταμάτησε ως μη γενόμενη καθώς σφυρίχθηκε επιθετικό φάουλα από τον Αναστασιάδη.

Στο 19΄ο Εργκούς Κάτσε βρέθηκε και πάλι αμαρκάριστος εκτός περιοχής, ο Λουντ τον τροφοδότησε αλλά ευτυχώς το σουτ που επιχείρησε ο Αλβανός μέσος πέρασε ψηλά άουτ. Μία ακόμη καλή φάση για τους «πράσινους» στο 25΄όταν ο Λουντ πήρε την μπάλα μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά στο σουτ που επιχείρησε έπιασε άερα και ευτυχώς πέρασε η φάση αναίμακτα για τον ΠΑΣ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μουνιέ από τα αριστερά έβγαλε καταπληκτική σέντρα μέσα στην καρδιά της περιοχής της Λαμίας, ο Δώνης ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε για ακόμη μία φορά άουτ. Στο 30΄και 32΄του αγώνα ο Μάρκ Ασίγμπα και ο Μάρκο Μπλάζιτς έκαναν κάποια σουτ με το πρώτο να περνά ψηλά άουτ και το δεύτερο να περνά κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 36΄, ο Πίτι πήρε την μπάλα από τον Φράγκο στα αριστερά έστρωσε στον Μπλάζιτς, με τον Σέρβο να ζυγίζει το σουτ και να αναγκάζει τον Βλαχοδήμο να κάνει δύσκολη επέμβαση μιας και η μπάλα κόντραρε σε σώματα και άλλαξε πορεία. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς κάποια άλλη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε εφιαλτικά για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς μόλις στο 48΄ο Δώνης πάσαρε στον Μουνιέ εντός περιοχής, αυτός άλλαξε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 56΄ο Άλτμαν μπήκε μέσα στην περιοχή της Λαμίας έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ όμως δεν ήταν πολύ δυνατό κάτι που επέτρεψε στον Μελίσσα να μπλοκάρει την μπάλα.

Δυστυχώς το 2-0 δεν άργησε να έρθει και ήρθε μετά από μία καταπληκτική ενέργεια του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, πήρε την μπάλα από τον Λουντ, έκανε ωραία την πρώτη προσποίηση και πλάσαρε δυνατά για το 2-0 της γηπεδούχου ομάδας.

Από το δεύτερο γκολ και έπειρα η Λαμία δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Μία φάση για τον ΠΑΣ στο 72΄όταν ο Παντελιάδης έβγαλε την σέντρα αυτή πέρασε από τον Άτστεριτς αλλά ο Βασιλαντωνόπουλος την επανέφερε, χωρίς όμως ο Σέρβος να μπορεί να κάνει την προβολή και να απειλήσει.

Στο 84΄της αναμέτρησης ο Χατζηγιοβάνης έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, με τον ΠΑΣ Λαμία να φεύγει σε ένα ακόμη παιχνίδια άπραγος, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο με ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο αλλά στο δεύτερο ήταν εξαφανισμένος, χωρίς καμία τελίκή προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός:(Μαρίνος Ουζουνίδης) Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Γιόχανσον, Μουνιέ, Τζανδάρης, Κάτσε, Λουντ, Δώνης, Άλτμαν.

Στον πάγκο: Διούδης, Κολοβέτσιος, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Πίσπας.

ΠΑΣ Λαμία:(Μπάμπης Τεννές) Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Φράγκος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπούτνικ.

Στον πάγκο: Πίτκας, Πριντέτα, Καραγιάννης, Κουτρομάνος, Άτστεριτς, Άντρονικ, Τσούκαλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button