Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μηδέν ο ΠΑΣ

“Έσβησε” τις μηχανές ο ΠΑΣ Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια ουσιαστική ευκαιρία, σε αντίθεση με το πρώτο μισό όπου η στατιστική κατέγραψε τουλάχιστον, 6 τελικές προσπάθειες.

Κακό παιχνίδι σήμερα και άσχημη εμφάνιση για τον ΠΑΣ, καθώς δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Παναθηναϊκό και γνώρισε την ήττα με 2-0. Στο πρώτο 45λεπτο οι “κυανόλευκοι” κράτησαν στο μηδέν τον αντίπαλο ενώ δημιούργησαν και 6 τελικές προσπάθειες σύμφωνα με τα στατιστικά της διοργανώτριας αρχής, χωρίς πάντως να καταφέρουν να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του “τριφυλλιού”, πόσω μάλλον να σκοράρουν.

Ωστόσο στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έριξαν ακόμα παραπάνω τον ρυθμό τους και έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο ΠΑΣ δέχθηκε δύο γκολ, απειλήθηκε με ακόμα περισσότερα ενώ δεν επισκέφτηκε ούτε μια φορά με αξιώσεις την εστία του Βλαχοδήμου.

Σε αυτό συνηγορεί και η στατιστική, με τον ΠΑΣ να δημιουργεί…0 τελικές στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία να γνωρίζει μια ακόμα επώδυνη ήττα. Δύσκολο φεγγάρι για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button