Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διέλυσε τη «γειτόνισσα» Τζιρόνα, η Μπαρτσελόνα (vids)

Η Τζιρόνα έκανε το λάθος να προηγηθεί στο «Καμπ Νου» και η Μπαρτσελόνα τη φιλοδώρησε με 6 γκολ (6-1).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΖΙΡΟΝΑ: 6-1

Γήπεδο: Καμπ Νου

Ακόμη μια υπερηχητική εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα, που διέσυρε με 6-1 την Τζιρόνα, παίζοντας απίστευτο ποδόσφαιρο.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ουμτιτί έκανε τραγικό λάθος, ο Πόρτου έκλεψε και αφού απέφυγε και τον Τερ Στέγκεν πλάσαρε για το 0-1. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση, καθώς στο 5’ ο Μέσι έβγαλε φοβερή μπαλιά για τον Σουάρες που από κοντά έκανε το 1-1. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει και στο 20’ είχε δοκάρι μ τον Μέσι, ο οποίος στο 30’ αφού «χόρεψε» όλη την άμυνα της Τζιρόνα, έκανε με σουτ το 2-1. Και στο 37’, ο Αργεντινός σταρ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ (κάτω από το τείχος) έκανε το 3-1, ενώ στο 44’, οι Μέσι, Κουτίνιο και Σουάρες έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 4-1.

Το κρεσέντο της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και στο β’ μέρος, με τον Σουάρες να έχει δοκάρι στο 54’ και τον Ντεμπελέ να χάνει αρκετές ευκαιρίες και στο 66’ ο Κουτίνιο έκανε μαγική ενέργεια και με φοβερό πλασέ έγραψε το 5-1. Στο 70’ ο Μπόνο απέκρουσε εντυπωσιακά νέο φάουλ του Μέσι, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Ντεμπελέ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Σουάρες από κοντά πλάσαρε για το 6-1. Στο 82’ η κεφαλιά του Βερμάελεν σταμάτησε στο δοκάρι μετά και από παρέμβαση του Μπόνο και στο 90+1′ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Αλέισ Γκαρσία, όπως έκανε και στο επόμενο λεπτό μετά από κεφαλιά του Ραμάλιο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Πικέ (64’ Βερμάελεν), Ουμτιτί, Σεμέδο, Μπούσκετς (69’ Παουλίνιο), Ράκιτιτς (79’ Σέρχι Ρομπέρτο), Κουτίνιο, Μέσι, Ντεμπελέ, Σουάρες

ΤΖΙΡΟΝΑ: Μπόνο, Εσπινόσα, Ραμάλιο, Μπόρχα Γκαρσία (63’ Αλέις Γκαρσία), Χουάνπε, Αδάι Μπενίτεθ (46’ Πλάνας), Μαφέο, Πόρτου (71’ Ντάγκλας Λουίζ), Γκρανέλ, Λοσάνο, Πονς

ΛΕΓΑΝΕΣ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: 0-0

Γήπεδο: Μπουτάρκε

Ισοπαλία χωρίς γκολ τσίμπησε στην έδρα της Λεγανές η Λας Πάλμας αλλά και πάλι δύσκολα θα σωθεί.

Μόλις στο 2’ η κεφαλιά ρου Γκάμπριελ πέρασε άουτ και στο 20ο λεπτό το σουτ του Τάνα κόντραρε σε σώματα και πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 21’ ακυρώθηκε γκολ του Ετεμπό.

Στο 47ο λεπτό ο Αμραμπάτ βγήκε μόνος με τον Τσιτσιθόλα αλλά πλασάρε άουτ,  όπως άουτ πλασάρε και ο Ομάρ στο 49’ ενώ στο 56’ ο Τσιτσιθόλα είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Ελ Ζαρ και στο 71’ ο κίπερ της Λας Πάλμας πραγματοποίησε μία από τις επεμβάσεις της σεζόν μετά από κοντινή προβολή του Γκερέρο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η κεφαλιά του Γκάμπριελ πέρασε λίγο έξω, Στο 78’ ο Κουεγιάρ πήγε να διώξει, η μπάλα βρήκε στον Μπουστίνθα και παραλίγο να υπάρξει αυτογκόλ (πέρασε ξυστά έξω η μπάλα) ενώ στο 89’ το σουτ του Ακουϊλάνι πέρασε λίγο έξω.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Κουεγιάρ, Μπουστίνθα, Γκάμπριελ, Ελ Ζαρ (90’ Γκουμπάου), Ομάρ Ράμος (78’ Ναράνχο), Σιόβας, Ρούμπεν Πέρεθ, Εράσο, Θαλδούα, Ρίκο, Αμραμπάτ (59’ Γκερέρο)

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Τσιτσιθόλα, Μίτσελ, Γκάλβεθ, Ναβάρο, Χιλ (52’ Τολέδο), Χαλίλοβιτς, Ετεμπό, Αγιρεγαράι, Βιθέντε (86’ Ακουϊλάνι), Καγέρι, Τάνα (80’ Εζεκιέλ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΛΑΒΕΣ: 4-0

Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Την καταλληλότερη στιγμή πήρε μπρος η «χρυσή» τριάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ, ο Μπέιλ ένα και κέρδισε και πέναλτι ενώ ο Μπενζεμά σκόραρε κι αυτό μία φορά ενώ έβγαλε και δύο ασίστ. Έτσι οι Μερένχες κέρδισαν με 4-0 την Αλαβές και

Πολύ σκληρό ματς στα πρώτα λεπτά, με τη Ρεάλ να έχει στο 8’ την πρώτη υποψίας φάσης με σουτ του Ρονάλντο. Το ματς ήταν τόσο δυνατό που ως το 15’ το ματς είχε διακοπεί πάμπολλες φορές για μικροτραυματισμούς, των Πεδράθα, Καρβαχάλ, Πέρεθ και Κέιλορ Νάβας. Στο 16’ ο Πατσέκο έδιωξε σε κόρνερ μετά από σουτ του Ρονάλντο, ενώ στο 18’ ο Ερνάντες έβγαλε ιδανικά για τον Μπενζεμά, με τον Γάλο να χάνει απίθανη ευκαιρία. Στο 24ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της «βασίλισσας» για οριακότατο οφσάιντ, ενώ στο 25’ ο Μπενζεμά έβγαλε όμορφα για τον Μπέιλ με τον Ουαλό να πιάνει το ψαλιδάκι και την μπάλα να περνά άουτ.  Στο 28’ και στο 30’ οι Ρονάλντο και Πέρεθ απείλησαν ενώ στο 31’ ο Νάβας μπλόκαρε το σουτ του Γκουϊντετί. Στο 35’ ο Πατσέκο είπε όχι σε σουτ του Λούκας Βάσκεθ, ενώ στο 37’ ο Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πεδράθα. Στο επόμενο λεπτό ο Πατσέκο πρόλαβε σωτήρια τον Μπέιλ και στο 43’ το σουτ του Κασεμίρο πέρασε λίγο έξω. Και τελικά στο 44’ ο Μπενζεμά έδωσε με τακουνάκι στον Ρονάλντο, που γύρισε πανέμορφα από το πέναλτι και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 45+1’ η Αλαβές άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Αλέξις και στο 45+2’ το πλασέ ου Μπενζεμά πέρασε λίγο έξω.

Οι Μερένχες μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 46’ ο Μπενζεμά έκλεψε στο κέντρο, άνοιξε αριστερά στον Μπέιλ κι εκείνος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 51’ ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Ρεάλ με οριακό οφσάιντ στον Μπενζεμά, ενώ στο 61’ ο Βάσκεθ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Ρονάλντο με πλασέ από την περιοχή έγραψε το 3-0 κι έφτασε τα 300 γκολ στη La Liga! Στο 65’ το ψαλιδάκι του Κόβασιτς πέρασε μόλις έξω ενώ στο 66’ ο Πατσέκο είπε όχι σε σουτ του Ερνάντες και στο 70’ το σουτ του Μπέιλ πέρασε μόλις άουτ. Ο Βάσκεθ έχασε ακόμη μια ευκαιρία στο 72ο λεπτό και στο  88’ ο Μπέιλ μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Λαγουάρδια. Ο Μπενζεμά ανέλαβε να το εκτελέσει κι έκανε το 4-0. Στο 90+1’ ο Πατσέκο νίκησε σε μοναδικό τετ α τετ τον Ρονάλντο και στο επόμενο λεπτό είπε όχι και σε σουτ του Ερνάντες.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Ερνάντες, Βάσκεθ, Κασεμίρο (80’ Γιορέντε), Κόβασιτς (73’ Θεμπάγιος), Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Αλέξις, Έλι, Ντουάρτε, Μανού Γκαρσία (64’ Ιμπάι Γκόμεθ), Τόρες, Πεδράθα (64’ Μεδράν), Ερνάν Πέρεθ, Γκουϊντετί (74’ Μπουργκί), Σομπρίνο

ΘΕΛΤΑ-ΕΪΜΠΑΡ: 2-0

Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Ευρώπη βλέπει ξανά η Θέλτα που κέρδισε με 2-0 την Εϊμπάρ και την έπιασε στη βαθμολογία.

Στο 2ο λεπτό ο Χορδάν σούταρε σε  σώματα ενώ στο 30’ ο Κίκε βρέθηκε σε ιδανικό σημείο αλλά σούταρε πάνω στον Μπλάνκο και στο 43’ ο Ινούι πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Η Θέλτα πίεσε στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό έφτασε στο γκολ. O Μορ έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από αριστερά και ο Άσπας με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0. Η Θέλτα πίεσε κι άλλο, είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μάξι Γκόμες στο 74’ και τελικά στο 79’ πέτυχε και το 2ο γκολ. Ο Μάγιο από δεξιά έφυγε στην κόντρα,, έσπασε αριστερά και ο Μάξι Γκόμες με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο 83ο λεπτό ο Ντμίτροβιτς είπε όχι σε φάουλ του Βας, ενώ στο 88’ το πλασέ του Αρμπίγια πέρασε λίγο έξω.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Καμπράλ (87’ Ρονκάλια), Μάγιο, Βας, Γκόμες, Κάστρο, Μάξι Γκόμες, Λομπότκα, Ραντόγια (65’ Τούκου Ερνάντεθ), Άσπας, Σίστο (46’ Μορ)

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Αρμπίγια, Άνχελ (84’ Χουνκά), Ντιόπ, Πένια (73’ Κάπα), Ινούι, Χορδάν, Κίκε, Τσαλρς, Ίβι (60’ Λεόν).

https://youtu.be/R8cFpcXjERM

https://youtu.be/JtX1zutqmwQ

https://youtu.be/EnTC6vMcXac

https://youtu.be/py9NjGu51kY

https://youtu.be/2-PBRv0GLVk

https://youtu.be/1iyvqQGlxv8

https://youtu.be/nzedE8J84UU

https://youtu.be/thrUOHXL1-g

https://youtu.be/vN7YF0yur-4

https://youtu.be/vd7w9qRcftg

https://youtu.be/oOYCx2FCuyo

https://youtu.be/sE0p3C-vfP4

https://youtu.be/R8cFpcXjERM

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button