FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ-χαφ της SuperLeague!

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος πραγματοποιεί το καλύτερο πρωτάθλημα της ζωής του και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα του, με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει βαλθεί φέτος να πείσει τους πάντες πως είναι ένα από τα καλύτερα μπακ-χαφ της SuperLeague.

Πάντως, στη Λαμία αυτό το έχει αποδείξει ακράδαντα, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του να ικανοποιούν απολύτως τον Μπάμπη Τεννέ αλλά και όλη την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα εχθές μπήκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της 24ης αγωνιστικής, για τρίτη φορά φέτος, μετά την εμφάνισή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων.

Η προηγούμενη φορά που μπήκε στους καλύτερους ο Σταύρος ήταν την 22η αγωνιστική όπου ο ΠΑΣ έπαιζε με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η πρώτη φορά που κατάφερε με την παρουσία του να μπει στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής ήταν και πάλι σε παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων, την 9η αγωνιστική στο ΔΑΚΛ όπου τότε με δύο δικά του γκολ είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα της Λαμίας.

Τα στατιστικά τέλος, του Βασιλαντωνόπουλου είναι επίσης εντυπωσιακά, έχοντας σε 23 συμμετοχές, 2122 λεπτά στο χορτάρι, 2 γκολ, 1 ασίστ, 18 τελικές προσπάθειες, 37 γεμίσματα, 25 κλεψίματα και 7 επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button