FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι τρεις παίκτες «κλειδιά» του Λεβαδειακού!(pics)

Το LamiaSports συνεχίζει το pre game show, με αφιερώματα για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδεικό.

Αυτή την φορά, θα εξετάσουμε με την βοήθεια του Football Manager 2018, τους 3 παίκτες «κλειδιά» του Λεβαδειακού, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Πρόκεται για τρεις ποδοσφαιριστές όπου φέτος με τις παρουσίες τους βοήθησαν αρκετά στο να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή του στην κατηγορία η ομάδα της Βοιωτίας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν, με πρώτο ποδοσφαιριστή, τον Πέτρο Γιακουμάκη:

Όπως θα δείτε και στην καρτέλα πιο πάνω, ο Πέτρος Γιακουμάκης είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, έχοντας αρκετά καλές βαθμολογίες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έχει 12 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στα τελειώματα και έχει 11 σε μακρινά σουτ, μαρκάρισμα και πρώτη επαφή.

Στα ψυχικά προσόντα, αυτό που ξεχωρίζει είναι το 15άρι στην αποφασιστικότητα, 16 στην εργατικότητα, 13 στην ομαδικότητα και 12 στην συγκέντρωση.

Στα σωματικά/φυσικά προσόντα ο Γιακουμάκης έχει 14 στην αντοχή, 13 στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα και 14 στην φυσική αντοχή.

Εδώ βλέπετε τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, όπου η φυσική του θέση είναι δεξιός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει εξίσου καλά και αριστερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Φέτος, έχει 23 συμμετοχές, με 6 γκολ και 1 ασίστ.

Δεύτερος της λίστας είναι ένας ακόμη εξτρέμ και αυτός είναι ο Μοχάμεντ Γιουσούφ:

Τα τεχνικά στατιστικά του Γιουσούφ δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αυτά που ξεχωρίζουν μόνο τα 13άρια στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση, αλλά και το 12 στην ντρίμπλα και το 11 στην σέντρα.

Στα ψυχικά, έχει ένα 13άρι στην εργατικότητα, στην κίνηση χωρίς μπάλα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για έναν εξτρέμ και επίσης ένα 13άρι στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα είναι τα δυνατά σημεία του 29χρονου ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες καθώς έχει 12 στην αντοχή, 13 στην φυσική αντοχή, 14 στην ταχύτητα και 15άρια σε επιτάχυνση και την ευκινησία.

Η φυσική θέση του Γιουσούφ, είναι δεξί εξτρέμ, παίζει όμως και αριστερά της επίθεσης αλλά και στα άκρα του κέντρου.

Τελευταίος στη λίστα είναι ο αναγεννημένος Παύλος Μητρόπουλος:

Πρόκειται ίσως για έναν από τα μαχητικότερα αμυντικά χαφ της κατηγορίας. Στα τεχνικά του στατιστικά ο Μητρόπουλος έχει 11 στις κεφαλιές, 12 στις πάσες και στα τάκλιν ενώ έχει 13 στο μαρκάρισμα και 11 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά προσόντα, ο 17χρονος ανασταλτικός μέσος έχει 16 στην επιθετικότητα, 15 στην αποφασιστικότητα και 14άρια στην γενναιότητα, εργατικότητα και ομαδικότητα…

Τέλος, και τα σωματικά του προσόντα είναι αρκετά υψηλά, έχοντας 12άρια στην αντοχή, στη δύναμη, στην έκταση άλματος, στην ισορροπία και στην ταχύτητα. Επίσης, στην επιτάχυνση 11 και 13 στην φυσική αντοχή.

Η φυσική θέση του Μητρόπουλου είναι κεντρικός κόφτης, αλλά μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά ως ένα κλασσικό «8άρι».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button