FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Λάθος να διακοπεί το πρωτάθλημα”

Δείτε τι σχολίασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για επεισόδια της Τούμπας αλλά και τις πράξεις του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε τι δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία ΦΜ Ένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γιατί φτάσαμε στην διακοπή του πρωταθλήματος;Ποιους επηρεάζει;Τί μπορεί να κάνουν οι ομάδες,ποιος είναι ο ρόλος της ΚΕΔ,τί πρέπει να κάνει η Πολιτεία;

Πως ένιωσε βλέποντας τον Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο;

Ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Τον καταλαβαίνω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Και εγώ βρέθηκα στη θέση του.Όλα ξεκινούν από την διαιτησία,δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Σε μια συνέντευξη- εξομολόγηση ο κος Παπαϊωάννου ξεκαθαρίζει πως η όλη ατμόσφαιρα απαξιώνει το ποδόσφαιρο.

Οι 12-13 ιδιοκτήτες των λεγόμενων μεσαίων και μικρών ομάδων ματώνουμε για να σταθούμε αξιοπρεπώς.Αλλά οι 3-4 μεγάλοι έχουν άλλους στόχους,βλέπουν την πίτα της Ευρώπης και την δυνατότητα να αποκτήσουν πολιτική παρέμβαση και δυστυχώς χαλάνε τα πάντα.

Ο ίδιος τάσσεται κατά της διακοπής του πρωταθλήματος κάτι που είχε την ευκαιρία να διαβιβάσει και στους ανθρώπους της Λίγκας που επικοινώνησαν μαζί του.

Το πρόβλημα στην Τούμπα τονίζει,ξεκίνησε από τους διαιτητές.Θα πρέπει να παίρνουν πάνω τους την απόφαση όποια και αν είναι αυτή και την στηρίζουν ως το τέλος.Τα προχθεσινά ήξεις-αφίξεις έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.Κανείς δεν επικροτεί τα όσα έγιναν και την είσοδο Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο,αλλά πιστέψτε με τον καταλαβαίνω.

Χρειάστηκε και εμένα να με συγκρατήσουν για να μην εισβάλλω,έχω βρεθεί στη θέση του.Δεν τον δικαιολογώ αλλά τον καταλαβαίνω,τόνισε ο κος Παπαϊωάννου.

Όταν 32 χρόνων πρωτομπήκα σε γήπεδο δεν ήξερα ούτε το οφσάιντ,τα χρόνια ως σήμερα όμως που ασχολήθηκα έμαθα πολλά και πλέον έχω άποψη,εξομολογείται.

Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη,η ΝΟΒΑ τελειώνει φέτος και οι μικροί είναι ξεκρέμαστοι.Που θα βρούμε εμείς χορηγούς;Η χρονική περίοδος πάει πίσω και επεκτείνονται και τα συμβόλαια διογκώνοντας τα έξοδα.Ταπεινή μου άποψη,είναι λάθος η διακοπή του πρωταθλήματος,επαναλαμβάνει.
Αν είχαν προβλέψει επόπτες τερμάτων στον προχθεσινό αγώνα και αν είχαμε επιμορφωμένους διαιτητές δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα,προσθέτει:

Αναφερόμενος στην Λαμία ο κος Παπαϊωάννου τόνισε πως απομένουν 5 τελικοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος,δεν είναι άσχημη η θέση της Λαμίας που κάποιοι είχαν προεξοφλήσει από την αρχή την πτώση της,έχει ένα βαθμολογικό μαξιλάρι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button