Μωβ είναι το αγαπημένο χρώμα των ομάδων της F1 για την Μελβούρνη

0
140

Τα πολύ μαλακά ελαστικά ultrasoft έχουν επιλέξει όλες οι ομάδες για το εναρκτήριο Γκραν Πρι της Μελβούρνης.

Έπειτα από δύο τετραήμερα δοκιμών και αρκετά χιλιόμετρα για τα περισσότερα μονοθέσια, έγιναν οι επιλογές των ελαστικών από τις ομάδες ενόψει του εναρκτήριου Γκραν Πρι της Formula 1 για το ς018, στη Μελβούρνη. Από αυτές προκύπτει πως η αγαπημένη γόμα, τουλάχιστον για την Αυστραλία, είναι τα πολύ μαλακά ελαστικά με την ονομασία ultrasoft που είναι διαθέσιμα από την Pirelli.

Ακολούθησε το LamiaSports στο Facebook
dess-code

Τα δεδομένα που συνέλεξαν οι ομάδες στις δοκιμές πριν την έναρξη της χρονιάς είναι σημαντικά για τις επιλογές ελαστικών και έτσι βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας με τους περισσότερους οδηγούς να έχουν στη διάθεσή τους, πολλά σετ ultrasoft ελαστικών.

Το διακριτικό χρώμα της συγκεκριμένης γόμας είναι το μωβ και τρεις ομάδες έχουν επιλέξει να συμμετέχουν στην Αυστραλία με 9 σετ ulstrasoft ελαστικών. Αυτές είναι η πρωταθλήτρια Mercedes καθώς και η McLaren και Williams. Η Ferrari θα διαθέτει 7 σετ ultrasoft ελαστικών και είναι η μοναδική που επέλεξε τρία σετ μαλακών ελαστικών (κίτρινα) τα οποία είναι η σκληρότερη διαθέσιμη γόμα για την Μελβούρνη. Η άλλη επιλογή είναι τα πολύ μαλακά που φέρουν το κόκκινο χρώμα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν οι δύο Renault με τους Χούλκενμπεργκ και Σάινθ αλλά και ο Γκροσζάν, ο οποίος έχει διαφορετική επιλογή από τον ομόσταυλό του στην Haas, τον Μάγκνουσεν.

πηγή: gazzetta

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here