Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»!

«Κεραυνοί» από τον προπονητή της Κ20 του ΠΑΟΚ για τον τεχνικό της ΑΕΚ και τις αθηναϊκές ομάδες. Τι είπε για το όπλο του Σαββίδη.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον προπονητή της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στο “Radio Marca”.

Ο Ουρουγουανός δήλωσε στο ισπανικό Μέσο πως «δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή», υποστήριξε πως ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, είπε ψέματα για όσα συνέβησαν στην Τούμπα («ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό», όπως συμπλήρωσε), ενώ έκανε λόγο για «ηγεμονία 20 ετών των αθηναϊκών ομάδων», δικαιολογώντας, παράλληλα, τον Ιβάν Σαββίδη και την παρουσία του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο…

«Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πώς παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου. Δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ:

«Νομίζω πως ο Χιμένεθ είναι λάθος, λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 20 χρόνια υπάρχει μία ηγεμονία των αθηναϊκών ομάδων».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας ισχυρός άνδρας που δέχεται απειλές κάθε ημέρα. Για αυτόν τον λόγο έχει στην κατοχή του όπλο».

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: «Ένας διαιτητής, από τον οποίο χάσαμε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες, αλλά στη συνέχεια ξανασφύριξε σε παιχνίδι».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button