FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συχνές οι ισοπαλίες στο ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός!(pics+vid)

Η 25η αγωνιστική πέρασε και βρήκε τον ΠΑΣ Λαμία να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακός… Ένα σκορ και μία ισοπαλία που την έχουμε ξανδεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό, για την 25η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Η ομάδα της Λαμίας, είχε πάρει ισοπαλία μέσα στην Λιβαδειά και στον πρώτο γύρο, όταν οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί 0-0.

Μάλιστα και στις δύο αναμετρήσεις, ο ΠΑΣ φορούσε την ίδια εμφάνιση, την μπλέ με τις άσπρες ρίγες.

Οι δύο ομάδες εκτός από την καλοκαιρινή νίκη του ΠΑΣ Λαμία με 1-0 επί των Βοιωτών έχουν να θυμούνται άλλες δύο ισοπαλίες σε μεταξύ τους παιχνίδια, η μία είχε έρθει με σκορ πάλι 1-1 ενώ η άλλη ήταν «λευκή» ισοπαλία.

Πάμε να θυμηθούμε τι είχε γίνει στο 1-1 των δύο ομάδων στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, πριν λίγα χρόνια:

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία 1964, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο.

Στο 20’ ο Παππάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Vukčević με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 34’ ο Μάντζιος έκανε την παράλληλη πάσα από τα δεξιά, αλλά ο Παππάς δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 40’ ο Przyrowski  απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Yenga, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από μπαλιά του Βασιλόγιαννη. Στο 62’ ο Kone επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67’ ο Vukčević «τσίμπησε» τη μπάλα βγάζοντας τον Μάντζιο μόνο απέναντι από τον Blazic, αλλά στο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε εκείνος η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 80’ η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοσχονά, έπειτα από την κεφαλιά του Μκρτσιάν, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Przyrowski (64’ Μοσχονάς), Tomas, Projić (76’ Σκέμπης), Μάγκας (46’ Κώτσιος), Γεωργιάδης (64’ Νικολακάκης), Vukčević, R. Gomez, Kone, Milosavljev (46’ Zito), Παππάς (64’ Bordagaray), Μάντζιος (71’ Γιακουμάκης).

Για τον ΠΑΣ Λαμία 1964 έπαιξαν οι:
Blazic, Kamara (46’ Φατιόν), Maric (46’ Κωστόπουλος), Yenga (71’ Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης (71’ Αντωνίου), Ζουλιώτης (71’ Ντελέκος), Ρεπετσάς (46’ Μουμίν), Νεόφυτος (60’ Μκρτσιάν), Τσαμούρης (60’ Λαμπρόπουλος), Φράγκος (46’ Curjuric), Leandro (60’ Χαϊκάλης).

πηγή: levadeiakosfc.gr

Πάμε να δούμε τώρα τι είχε γίνει και πάλι στη Λιβαδειά, όπου η Λαμία είχε αναδειχθεί 0-0 ισόπαλη με την τοπική ομάδα:

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Π.Α.Σ. Λαμία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο.

Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ, ενώ ο κ. Μάντζιος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:

Σηφάκης (61’ Στρατηλάτης), Τριποτσέρης (46’ Μάγκας), Tomas, Στάθης (65’ Τόπι), Milhazes, R. Gómez (46’ Zito), Pelé (46’ Pintér), Bustamante (46’ Κατίδης), Μάντζιος (65’ Mrdaković), Γιακουμάκης (31’ Milosavljev, 76’ Καψάσκης), Poulido (65’ Παππάς).

Για τον Π.Α.Σ. Λαμία έπαιξαν οι:

Γεωργίου, Ζουλιώτης, Κόμνος, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Andoni, Camara, Yenka, Νεόφυτος, Βασιλόγιαννης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:
Blazic, Τσάμης, Σωτηράκος, Αναστασόπουλος, Χαϊκάλης, Γιαννιτσάνης, Αντωνίου, Νικλητσιώτης, Αρκούδας, Μουμίν, Obradovic.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button