Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνάντηση Βασιλειάδη με προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας

Κάθετα αντίθετη με τη διακοπή η διοργανώτρια.

Συνεχίζονται οι επαφές του Γιώργου Βασιλειάδη μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου επ’ αόριστον.

Έπειτα από πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού, την Τετάρτη (14/3) αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να συζητηθούν οι εξελίξεις μετά και τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Νωρίτερα την Τρίτη (13/3), ο Βασιλειάδης συναντήθηκε και με τον Γιώργο Στράτο, ο οποίος του μετέφερε την αντίθεση της διοργανώτριας με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όπως σημείωσε εξερχόμενος ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα και, όπως τόνισε, «ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει».

Άλλωστε, όπως είπε, «υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, Θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ό,τι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button