ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τηλεοπτικός ο αυριανός τελικός…

Αύριο στο ΔΑΚ Λαμίας θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανάμεσα στον Οπούντιο Μαρτίνου και το Καλαπόδι.

Απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το ΔΑΚ Λαμίας την Τετάρτη (14/3) στις 18:00. Α.Ο. Καλαποδίου-Οπούντιος Μαρτίνου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.Αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 18:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας ο τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, ανάμεσα στον Α.Ο. Καλαποδίου και τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή σε τελικό του θεσμού για τις δυο ομάδες.  Το Καλαπόδι θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τη σεζόν 2016-17, στην παρθενική του συμμετοχή σε τελικό, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Λαμίας στο γήπεδο της Ανθήλης.

Ο Οπούντιος Μαρτίνου θέλει να κατακτήσει το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του. Το πρώτο το κατέκτησε τη σεζόν 2015-16 επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού Λαμίας με 1-0 στο ΔΑΚ. Μπορεί η σεζόν στη Γ’ Εθνική να μην εξελίχθηκε καλά, με την ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου να μη γλιτώνει τον υποβιβασμό, όμως το κύπελλο παραμένει ένας στόχος που όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να επιτευχθεί.

Από την Α’ φάση ο Α.Ο. Καλαποδίου προκρίθηκε ως δεύτερος από τον 3ο όμιλο όπου αντιμετώπισε την Αταλάντη, τον Παρνασσό Αμφίκλειας, το Ρεγγίνι και τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας. Στη Β’ φάση απέκλεισε τη Δόξα Μοσχοχωρίου, στα προημιτελικά το Νέο Κρίκελλο και στα ημιτελικά την Αταλάντη.

Ο Οπούντιος προκρίθηκε ως πρώτος από τον 1ο όμιλο, όπου αντιμετώπισε τη Μαλεσίνα, τη Δάφνη Λιβανατών, την  Προοδευτική Λάρυμνας και τον Ελατειακό.  Στη Β’ φάση απέκλεισε τη Στυλίδα, στα προημιτελικά τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και στα ημιτελικά τη Μαλεσίνα.

Διαιτητής του τελικού ορίστηκε ο Παπακωνσταντίνου με πρώτο βοηθό τον Καλύβα και δεύτερο τον Γάκο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κούδας.

O τελικός θα έχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το STAR Κεντρικής Ελλάδας σε περιγραφή του Θανάση Περιβολιώτη. Η δορυφορική μετάδοση θα πραγματοποιηθεί με τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων υψηλής ευκρίνειας (6 κάμερες).

Ο τελικός κυπέλλου Φθιώτιδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

πηγή: starsports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button