Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σήμερα τελειώνουν όλα…

Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε τα 8 ζευγάρια του Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης (14/3) θα γνωρίζουμε τις οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την… αγωνία να επικεντρώνεται στο Καμπ Νόου.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Τσέλσι στη ρεβάνς του 1-1, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να τα πουν για 14η φορά. Οι «Μπλε» μετρούν 4 νίκες έναντι 3, ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι απόλυτα ισορροπημένα, με την κάθε μια να έχει πετύχει από 19.

Πάντως η Μπαρτσελόνα, που στοχεύει στην 11η συνεχόμενη παρουσία της στα προημιτελικά έχει υπέρ της και την παράδοση απέναντι σε αγγλικές ομάδες, καθώς στην έδρα της μετρά 19 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Για τους «μπλαουγκράνα» θα λείψει ο Ντένις Σουάρες, ενώ αμφίβολος είναι ο Ινιέστα. Στον αντίποδα, νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Νταβίντ Λουίζ και Μπάρκλεϊ, ενώ «παίζεται» η συμμετοχή του Ρίντιγκερ.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Γκόμες, Μέσι, Σουάρες.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστιενσεν, Κέιχιλ, Μόουζες, Φάμπρεγκας, Καντέ, Αλόνσο, Γουίλιαν, Μοράτα, Αζάρ.

Αντίθετα, το άλλο ματς της ημέρας μοιάζει περισσότερο με τυπική διαδικασία.

Το επιβλητικό 5-0 του πρώτου ματς της Μπάγερν στο Μόναχο σε βάρος της Μπεσίκτας δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες, με τους Βαυαρούς να θέλουν απλά να «σφραγίσουν» το εισιτήριο στην Τουρκία.

Έτσι και αλλιώς, η Μπάγερν έχει κερδίσει τα 14 από τα τελευταία της 15 ματς και γενικότερα ο απολογισμός τους στην συγκεκριμένη φάση είναι 10 επιτυχίες και 3 αρνητικά αποτελέσματα.

Ούτε ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Μπεσίκτας, λοιπόν, μπορεί να ελπίζει στην ανατροπή για την… πρωτάρα στη συγκεκριμένη φάση, που που δεν θα έχει και στη διάθεσή της τους Βίντα, Πέπε και Τόσιτς,.

Για τους Βαυαρούς θα λείψουν οι Νόιερ, Κομάν, Τολίσο και Ρόμπεν.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Ινλέρ, Μεντέλ, Νετζίπ, Αντριάνο, Χάτσινσον, Τολγκάι, Κουαρέσμα, Ταλίσκα. Μπάμπελ, Νεγρέδο

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Τιάγκο, Μίλερ, Χάμες, Ριμπερί, Βάγκνερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button