FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ή πρώτη του Άντρονικ και η επανεμφάνιση του Λινάρδου!

Έστω και σε φιλικό, ο Ντέιβιντ Άντρονικ φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ήρθε στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, μαζί με τον Σελίμ Μπεν Τζεμιά, αλλά δεν είχε καταφέρει μέχρι και εχθές να αγωνιστεί σε αγώνα (έστω και ανεπίσημο) με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμίας.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Άντρονικ, ο οποίος έπαιξε εχθές για πρώτη φορά με την Λαμία, στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μολδαβός μέσος, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μπάμπης Τεννές πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του και έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Ένα από αυτά ήταν η μαχητικότητα, μιας και σε πολλές φάσεις έμπαινε αρκετά δυνατά, παρόλο που ήταν φιλικό.

Έδειξε όμως ότι είναι αρκετά πίσω σε αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με τους άλλους, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της SuperLeague.

Η επανεμφάνιση του Λινάρδου

Εκτός από τον Άντρονικ εχθές είδαμε και μετά από πολύ καιρό στην ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμίας και τον Παναγιώτη Λινάρδο.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ, έπαιξε και αυτός με την δεύτερη ενδεκάδα που επέλεξε στο β΄μέρος του αγώνα ο Τεννές και πήρε και αυτός χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό καιρό.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την «κυανόλευκη» φανέλα ο Λινάρδος ήταν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Φέτος, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης και του Παναιγιαλείου έχει συνολικά 5 συμμετοχές με τη Λαμία στην SuperLeauge, έχοντας αγωνιστεί 120΄.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button