Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο χρυσός αρσιβαρίστας Ολυμπιονίκης Szymon Kolecki πετυχαίνει το 5ο συνεχόμενο ΤΚΟ σε ισάριθμους αγώνες ΜΜΑ

Ο Szymon Kolecki αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο και σημείωσε την 5η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες ενώ όλες του οι επιτυχίες έχουν έρθει με ΤΚΟ.

Ο Πολωνός MMAer υπήρξε επιτυχημένος αρσιβαρίστας έχοντας κατακτήσει πολλαπλές φορές την πρώτη θέση στο βάθρο και με μεγαλύτερη διάκρισή του το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Ο Kolecki μεταπήδησε στο ΜΜΑ τον περασμένο χρόνο και μέχρι τώρα αγωνίζεται εξ ολοκλήρου σε Πολωνικές διοργανώσεις με την τελευταία του εμφάνιση να πραγματοποιείται στο Babilon MMA 3 όπου και αντιμετώπισε τον Lukasz Borowksi (4-8).

Ο Kolecki δεν δυσκολεύτηκε να τελειώσει τον αγώνα καθώς πέτυχε takedown στις αρχές του γύρου και στην συνέχεια μετέβη στην full mount όπου και πέρασε βαριά χτυπήματα που ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιονίκης έχει ήδη πρόταση από το KSW ενώ η Πολωνική σκηνή του ΜΜΑ φαίνεται να δυναμώνει με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και να προσελκύει συνεχώς περισσότερους θεατές μέσω έξυπνων matchup και στοχευμένων «freak fights».

Προηγούμενοι αγώνες του Kolecki:

https://youtu.be/EPIoHxIgRRc

πηγή: prizefighting

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button