Γενικά

Η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαθητών του Δήμου Λαμιέων!(pics)

Η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαθητών του Δήμου Λαμιέων που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Με πρωτότυπες ιδέες και αξιόλογες τοποθετήσεις η δεύτερη
συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαθητών του Δήμου Λαμιέων

Με πρωτότυπες ιδέες και αξιόλογες τοποθετήσεις πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 21 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οδό Αινιάνων 6-8, η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαθητών του Δήμου Λαμιέων, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους σε αρχές, κανόνες και αξίες της αυτοδιοίκησης.

Σαράντα ένας μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας κάθισαν στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων και απεύθυναν ερωτήματα και προτάσεις στη συνεδρίαση, που είχε ως θέμα «Ψηφιακή εποχή: νέες τεχνολογίες στο σχολείο και στο Δήμο μου», αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά έχει όλα τα προσόντα να χτίσει τη Λαμία του αύριο.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, μιλώντας στη συνεδρίαση, επισήμανε ότι «ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια αξιοποιεί κάθε δυνατότητα συμμετοχής του σε δράσεις που χρησιμοποιούν τις ψηφιακές τεχνολογίες για την εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων στις καθημερινές δραστηριότητές τους. Είναι γεγονός, ότι η ανάληψη, υλοποίηση και διαχείριση σύνθετων τεχνολογικών έργων, η συνεργασία με άλλους φορείς για τη μεταφορά και εφαρμογή καλών πρακτικών σε συνάρτηση με την ανταλλαγή εμπειριών, απέδωσαν θετικά ενισχύοντας τη θέση του Δήμου Λαμιέων στον ψηφιακό χάρτη της Ελλάδας και όχι μόνο.

Όλα αυτά που ήδη υλοποιούμε μαζί και με τις προτάσεις που ακούστηκαν από τους νεαρούς δημότες μας στο 2ο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουν στην ακόμη μεγαλύτερη ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου μας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button