FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

AOK Kέρκυρας – ΠΑΣ Λαμία: Τα παιχνίδια της Football League!(vids)

Οι αποφάσεις για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μπορεί να «μονοπωλούν» το ενδιαφέρον, αλλά ο ΠΑΣ Λαμία δίνει το δικό του ντέρμπι την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα.

Την Κυριακή στις 1/4 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΟΚ Κέρκυρας, για την 26η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην παραμονή.

Ο ΑΟΚ μόνο άγνωστος αντίπαλος δεν είναι για τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και τον έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, σε αγώνα της Football League.

Το LamiaSports, σας γυρίζει πίσω στο χρόνο και θα σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης ΑΟΚ Κέρκυρας – ΠΑΣ Λαμία.

Ας ξεκινήσουμε:

10η αγωνιστική

Κέρκυρα – ΠΑΣ Λαμία 1-1

Η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Football League, ανάμεσα στην Κέρκυρα με τον ΠΑΣ Λαμία τη σεζόν 2015-16  είχε ξεκινήσει ηδανικά για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Νίκος Καραλής, στο 18΄βρήκε με καταπληκτική πάσα τον Γιόνε Πίντο, με τον δεύτερο να φεύγει στην κόντρα και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1.

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει καθώς στο 24΄ο Νατσιόπουλος χρίστηκε σκόρερ, όταν ο Πίντο βρέθηκε στην περιοχή της Κέρκυρας, έστρωσε την μπάλα στον μέσο της Λαμίας, ο οποίος δεν αστόχησε και έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο 31΄ο Ματιέ Γκόμες, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2, νικώντας τον Ρίζο, ενώ πριν λήξη το ημίχρονο ήρθε το 2-2, με τον Κόντο να εκτελεί εύστοχα και το δεύτερο πέναλτι της ομάδας του.

Στο 48΄ο Λεάντρο δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα του στο παιχνίδι και άφησε τη Λαμία με 10 παίκτες. Το 3-2 δεν άργησε να έρθει και στο 72΄ο Φάμπιο έβαλε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, με σουτ εκτός περιοχής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα(Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκεϋαίδης, Όμο, Καρντόσο, Ζορμπάς, Κόντος, Σουάνης, Ντουαλά.

ΠΑΣ Λαμία(Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Νατσιόπουλος, Σερζίνιο, Καραλής, Πίντο.

Δείτε πως ήρθε αυτό το 3-2:

27η αγωνιστική

ΠΑΣ Λαμία – Κέρκυρα 1-1

Στο δεύτερο γύρο της ίδιας σεζόν, ο ΠΑΣ Λαμίας υποδέχθηκε στο ΔΑΚΛ την Κέρκυρα, με σκοπό να «πάρει το αίμα του» πίσω.

Όμως κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε. Στο 8΄ο Γιόνε Πίντο πήρε την ασίστ από τον Σιατραβάνη εντός περιοχής κάνοντας το 1-0, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς είχε δοκάρι για τη Λαμία μετά από σουτ εκτός της περιοχής.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο 15΄είχε και άλλο δοκάρι όταν εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζιαβασίλη.

Αφού δεν έγινε το 2-0, έγινε το 1-1 και λάθος μετρήθηκε το γκολ. Στο 29΄ο Ζορμπάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νίκιτς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυνόμενων και ο Αρναρέλλης αφού έκανε επιθετικό φάουλ έκανε το 1-1.

Στο ριπλέι της φάσης αυτής, φαίνεται ξεκάθαρα το επιθετικό φάουλ του σκόρερ της Κέρκυρας, ο οποίος τράβηξε από το χέρι τον Καραλή και τον πέταξε κάτω.

Οι παίκτες της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή του αγώνα κ. Φουκάκη, αλλά το γκολ κατοχυρώθηκε και «στέρησε» από την ομάδα της Φθιώτιδας μία νίκη.

Η ομάδα του ΠΑΣ είχε 100% κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία(Δημήτρης Σπανός) Πίτκας, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Μπαλού, Τζόκιτς, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Καραλής, Πίντο.

Κέρκυρα(Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κόντος, Ντουαλά, Νίκιτς, Παμλίδης, Ζορμπάς, Αρναρέλλης.

Δείτε πως είχε έρθει εκείνο το 1-1:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button